Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Wojciech Skowroński
Wojciech Skowroński
Autor Wiadomość
YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Pią 18 Maj, 2007   Wojciech Skowroński

Nie dawno dostałem płytkę zespołu "Blues & Rock" w którym na klawiszach gra i śpiewa Wojciech Skowroński. Macie może jakąś jego płytę.
Szukałem w internecie jakichkolwiek informacji o tym muzyku i odziwo nic nie znalazłem google nic ani tym bardziej wikipedia. Jeśli wiecie coś o Wojtku to proszę o odpowiedź.

Meinl

rzempek

Wysłany: Pią 25 Maj, 2007   

faktycznie koleś "zaginął" medialnie. Pamiętam go z dzieciństwa że śpiewal taki hit: "ja to się cieszę byle czym" - taki rodzimy soul-funky, mazowiecki James Brown :D . Ale nic innego jego nie slyszałem, sam bym posluchał jakichś jego staroci na Hammondzie. Z którego roku są te nagrania które masz?

YelloW_EyE 
Rowan

Wysłany: Pią 25 Maj, 2007   

Wiesz co nie wiem, który to rok, bo płyta przegrana od kumpla, rzeczywiście piosenka jest fajna. Z chęcią bym poczytał na jego temat coś a tu w necie nic nie ma.

Meinl

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Offtopic » OffTopic » Wojciech Skowroński