Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
ha dopiero sie ogarnalem generalnie sorry suri, ze dalem dupy ze spotkaniem ale miales dzwonic sorry tez dimi, ze w niedziele sie nie spotkalismy, ale musialem zwijac bo w poniedzialek do pracy...
generalnie muzycznie slabo, jednak caly tydzien tam siedzialem i juz na koniec ciezko bylo i mialem dosyc, dimi swietny dzieciak( ) i naprawde sie fajnie gadalo
nie wiem co mam jeszcze napisac
o i dostalem zdjecie z piwka z dimim
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
generalnie sorry suri, ze dalem dupy ze spotkaniem ale miales dzwonic
Dzwoniłem po kilka razy, twój był wyłączony to dzwoniłem na ten z którego ty do mnie dzwoniłeś. Generalnie to tak żeś zaszalał ze nawet twoi znajomi nie mogli cię namierzyć
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
no po to sie jedzie na woodstock
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010
Borek napisał/a
klima napisał/a
no po to sie jedzie na woodstock
Masz racjie, też już 3 dzień dochodze do siebie hehe
Szkoda, że nie zgadałem się z wami wcześniej...
bylo dac znac wczesniej, to bysmy piwko wychylili
Gdybym wcześniej wszedł na forum i zobaczył wpisy przed wyjazdem to napewno bysmy sie zgadali.
Szkoda, ale myśle, że za rok damy rade jak tylko będzie możliwość być na "woodce" hehe