A tak serio to mowie tu o naspeedowanych techno lebkach, ktorzy lazac w grupach szukali tylko zaczepki. Sam lubie prożydy no ale bez przesady. No chyba ze zaliczacie sie do takich.
_________________ Wszystkich kobiet się nie zaliczy... ale próbować trzeba
Ja na Prodigy nie byłem bo się moja dziewczyna źle czuła, gorączki dostała, ale czytając komentarze w necie nie wiele straciłem. Mam nadzieje, że pan Owsiak wie, że popełnił błąd i już nigdy nie będzie zapraszał zespołów grający muzykę elektroniczną bo się zjeżdża bydło które psuję ideę Wooda. Jeżeli będą ciekawe zespoły w przyszłym roku to pojadę i możemy się ustawić na piwko, wiem że trzeba się zaopatrzyć w 2. baterię do telefonu.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Jurek zaprosił Prodigy zeby niemców sciagnac i rozpowszechnic festiwal w Europie.
Jurek później załował ze zaprosił prodigy zeby sciagnac niemców i rozpowszechnic festiwal w Europie
Yellow nie wiem jak Ty ale ja milion razy wolałbym żałowac ze poszedłem i zobaczyc cos chu jowego na własne oczy niż z opowiadan słyszec ze cos było słabe i sie cieszyc tym )))
i kolejna zasada!!!! na festiwale itp jezdzi sie samemu badz ekipą i zalicza przybłedne panny a nie swoje bo pozniej wychodzi ze Ci sie pochoruje stworzenie i masz, musisz siedziec w namiocie i rozmawiac zamiast imprezowac ;D
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011
Jurek żałował że ich zaprosił, wystarczyło posłuchać co mówił po ich koncercie
więcej nie będzie już takich błędów, mam nadzieję. byłem na woodstocku 4 lata wcześniej i zdecydowanie był lepszy klimat.
ej panowie, no sorry musze druga baterie do telefonu zakupic bo na 8 dni to nie starcza na smsy nie odpisywalem bo wlaczalem telefon tylko po to, zeby zobaczyc kto dzwonil, ewentualnie do niego zadzwonic, trzeba bylo baterie oszczedzac, ale w przyszlym roku sie poprawie, obiecuje
a co do prodigy, to zenua, wszystko juz chyba wyzej opisali koledzy, helloween zlotego baczka powinno dostac, zdecydowanie najlepszy koncert woodstocku
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
w przyszlym roku to sie mozliwe ze spotkamy na jednej atrakcji na pw, to bedzie tam nowosc jak sie uda
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie mowilem o tym i narazie nie moge nic wiecej powiedziec Ale to o czym Tobie i Grzesiowi mowilem to sie robi
Niemniej jednak niemoge powiedziec ze mądrym jest jechac z kobietą na woodstock gdzie jest syf kiła i mogiła zza toitoi'a. Juz predzej wybrałbym jakis wypad nad jezioro do domku. Takie imprezy nie są dla par, za duzo wódkim narkotyków i innych przekleństw wg mnie
Niemniej jednak niemoge powiedziec ze mądrym jest jechac z kobietą na woodstock gdzie jest syf kiła i mogiła zza toitoi'a. Juz predzej wybrałbym jakis wypad nad jezioro do domku. Takie imprezy nie są dla par, za duzo wódkim narkotyków i innych przekleństw wg mnie
Dojcz no chyba, że tak. Jak się jest w związku to na niektóre rzeczy patrzy się inaczej.
Moja dziewczyna lubi woodstock, no to jeździmy. W tym roku się tak złożyło, że byłem Ja moja panna i jej 3 koleżanki czyli Jo i 4 kobiety . Ja wódki na woodzie nie piję, zawsze mam wziąć ze sobą ale zapominam, piję piwo bo impreza jest super i chcę dużo pamiętać. Jeśli chodzi o narkotyki, to nie używam bo nie potrzebuję, przeczytałem kilka biografii znanych muzyków (Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix) i to się kończy praktycznie tak samo. W ogóle na woodzie nie powinno być narkotyków, jest to sprzeczne z ideą przystanku.
Byliśmy tym roku w Olecku na Suwalszczyźnie przez 7 dni .
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.