Wysłany: Sro 29 Cze, 2011 Woodstock 2011 - spotkanie forumowiczów
No dobra, miesiac zostal, mysle, ze mozna juz zalozyc temat Kto sie wybiera? Co idziecie ogladac przede wszystkim?
Ja na polu bede jednak dopiero od poniedzialku, a koncertow i wykladow jest tyle ciekawych, ze naprawde chyba pierwszy raz spedze tyle czasu pod scena i na asp
Jakies forumowe piwerko czy cus?
Ja sie rozbijam mniej wiecej, gdzie ten czerwony kwadracik, tam byl tylko 1 wyjatek w 2009 jak nie ja rozbijalem stargardzki oboz...bedziemy gdzies obok jezusowcow, tam mnie szukajcie w razie czego
ze strzalka to ofc scena jest, telefon podam jak bedzie blizej wooda
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ja będę na 100 % chyba, że umrę ale zachoruję, rozstawimy się gdzieś pod drzewami. 2 lata temu byliśmy w szczerym słońcu masakra. Nigdy nie widziałem przystanka Jezus na miejscu, będę to się przejdę i zobaczę co robią ciekawego.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Meinl
Ostatnio zmieniony przez YelloW_EyE Sro 29 Cze, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 29 Cze, 2011
nic nie robia ciekawego czlowiek zblazowany a oni od rana biegaja jak nawiedzeni i spiewaja piosenki...kiedys byli dalej od nas, w zeszlym roku ich scene mielismy zaraz pod namiotami...omg raperzy chrzescijanscy to jest hardkor do kwadratu...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Jak dobrze pójdzie to też się pojawię. Najbardziej zależy mi na zobaczeniu Heaven Shall Burn i Skindred'a. Myślę, że na jakieś piwko udałoby się wyrwać.
ja dzieku bogu ominalem 2009 - beznadziejne lechy, tokeny przy budkach z zarciem i slaby sklad na scenie...
w tym roku koncertowo miazga, helloween, dog eat dog, hsb i prodigy to podstawa
to byl koncert, omg jaki kociol pod scena
a to chyba jeden z lepszych koncertow na jakich bylem, steczkowska wtedy zmiotla wszystko, jeszcze najlepsza sruba taka, ze ogladalem ja z boku sceny, to w ogole
W tym roku ma grać poświęcony pamięci Grzegorza Ciechowskiego Przystanek Republika podczas którego na scenie wystąpią byli członkowie zespołu Republika: Leszek Biolik, Zbigniew Krzywański i Sławomir Ciesielski a także zaproszeni goście: Jacek Bończyk, Ania Dąbrowska, Maciej Silski, Maciej Balcar, Piotr "Glaca" Mohamed, Tomasz Lipnicki, Kasia Kowalska, Andrzej "Kobra" Kraiński i Tomasz "Titus" Pukacki.
poza tym:
CZWARTEK, 4 sierpnia 2011 r.
Plateau - Projekt Grechuta
LAUREAT ELIMINACJI (Fabryka Zespołów)
????
Kumka Olik
Donots
Heaven Shall Burn
Zebrahead
H-Blockx
Skindred
PIĄTEK, 5 sierpnia 2011 r.
Piotr Bukartyk
Apteka
Jahcoustix
Kontrust
Helloween
Riverside
Projekt Republika
Dog Eat Dog
SOBOTA, 6 sierpnia 2011 r.
Buldog
Airbourne
Gentleman & The Evolution
Łąki Łan
The Prodigy
???
Scena Folkowa:
CZWARTEK, 4 sierpnia 2011 r.
The Ukrainian Folk
Bubliczki
Chwila Nieuwagi
Podoba Mi Się
Laureat Eliminacji do Przystanku Woodstock
Mikromusic
Circle of Bards
Carrantuohill
PIĄTEK, 5 sierpnia 2011 r.
Czess Band
Świnka Halinka
Kinior Sky Orchestra i Goście
World Trio
Zawiało Folk Free Music
Talco
Dikanda
Ratatam i goście
SOBOTA, 6 sierpnia 2011 r.
Natural Mystic
Tadeusz Woźniak
Drużyna Trzeźwych Hobbitów
Laureat Eliminacji do Przystanku Woodstock
Bob Bales & Celtic Orchestra
Blue Machine
Balkan Sevdah
Shannon
Już się nie mogę doczekać narkotyków, które są rozdawane przez WOŚP , ćpanie za darmo to jest to.
Meinl
Ostatnio zmieniony przez YelloW_EyE Czw 30 Cze, 2011, w całości zmieniany 2 razy
ja sie wybieram jak najbardziej i forumowe piwko byc musi. rozbijam sie zawsze obok sceny asp, w tym roku szukajcie transparentu z napisem "KOBIERZYCE". tam przesiaduje pod lasem
jak cos to na prv wymienie sie bardzo chetnie numerkami z forumowymi znajomkami
_________________ nonstop.art.pl
Ostatnio zmieniony przez lib Czw 30 Cze, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
To moze piszcie od kiedy bedziecie, cobysmy sie na konkretny dzien jakos ustawili Z reguly i tak dupa z tego wychodzi, kiedys biafra mnie szukal, to lezalem nieprzytomny na drugiej stronie wooda z jakas panna jak sie pozniej okazalo
Wiec moze ustalmy termin konkretny i gdzie, w razie czego sie powymieniamy numerami telefonow i na miejscu bedziemy korygowac
Ja jestem od poniedzialku, wiec do wyboru do koloru
Ja będę we czwartek, koncerty na głównej scenie zaczynają się o 15, no to moglibyśmy się ustawić piątek godzina 14, pod główną sceną bo wtedy nie ma ludzi tam.
Wysłany: Pią 01 Lip, 2011
wstepnie mozna tak zrobic, ale poczekam jeszcze na rozpiski z asp, wtedy ustalimy konkretnie
Wysłany: Pią 08 Lip, 2011
http://www.wosp.org.pl/wo...uk_przepieknych - Czarek Konrad bedzie na woodzie prowadzil warsztaty pytanie tylko z jakimi koncertami to bedzie kolidowac, bo kurde wybralbym sie i mysle, ze to bylaby idealna okazja, do spotkania
Wysłany: Czw 14 Lip, 2011
Dobra panowie, rozpiski sa znane, wstepnie proponuje sobote godzina 15.00, spotykamy sie na wejsci do namiotu asp, bedzie juz po warsztatach, zaloze koszulke forumowa, coby kazdy mogl sie doczepic...polecam zabrac conajmniej 4paka, bo troche siedziec bedziemy
Wysłany: Nie 24 Lip, 2011
No to co, kto sie w koncu pojawia na miejscu? Zmienilbym godzine na sobote 14.00, troche rozpiski sie zmienily, spotkanie przy wejsciu do namiotu asp
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011
665-396-520 widzimy sie na miejscu, postaram sie miec wtedy wlaczony telefon