Wysłany: Wto 14 Lut, 2006 Wruuuum Wruuuum czyli czym jeździcie ;)
Siema !
Offtopowy wątek dla fanów czterech, dwóch, pięciu i n kółek Na pewno sporo się takich znajdzie tutaj na forum Ja akurat specjalnym maniakiem nie jestem ale jako moderator muszę myśleć o naszej szeroko pojętej forumowej społeczności hahahaha
Ja jeżdzę Hyundaiem Atosem Vanem, rocznik 1999 . Na liczniku ma juz ponad 166.000 km i poza wymiana, płynów ,klocków hamulcowych nic nei trzeba przy nim robić:) Bardzo wdzięczne autko. Oczywiście ma przyciemniane szyby z tyłu o dwa potężne głośniki niskotonowe zapakowane w obudowę
A drugi pojad , tutaj w trakcie próby spalenia gumy , to:
czyli Kawasaki GPZ 500 S . Ale mam nadzieję, że już niedługo zmienię go na Suzuki GSX1100 F
W lato poruszam sie suzuki GS 500E, chce zmienic na vulcana:P
Teraz remontuje tą zabawke:) Jawa z 60 roku:P
W zimę poruszam się mercedesem 124 250D rocznik 89 fajne autko polecam mało pali a cieszy:) fotek chwilowo nie mam. No i oczywiście lubelskie kochane MPK bez nocnych autobusów nie polecam:P
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
swego czasu do wozenia sprzetu zrobilismy z kumplami z zespołu zrzute na ogora ale potem zrobila sie dziura w podlodze i chlopaki bali się nim jezdzic, a obecnie w mercedesa wszystko ladnie wchodzi mi do bagażnika i nie potrzebuje kombiaka:)
wuelka stoi w garazu zakonserwoawana tzn rama i silnik i kilka blach nie mam hajsu a czesci sa drogie:( dlatego wzialem sie za jawe czesci praktycznie za flaszke:) teraz mam luzacki semestr wiec rozejrze sie za jakas robota bo trzeba to cudo wreszcie odrodzić:)Pozdro
jak bedzie gotowy to zrob foty:) uwielbiam mercedesy szczegolnie te stare moj tez jest juz stary 89r:) ale i tak wole starszego merca niz mlodsze cos innego:)