Nawet wtedy nigdy nie zniżałem sie do poziomu obrażania polityków bo ich nie lubię. Akurat osobiście wole Kaczyńskiego ale z tego powodu nie wale postami że Bronek ma "wąsik pedofila" ot co.
_________________ Wszystkich kobiet się nie zaliczy... ale próbować trzeba
Wiem, że zasługiwał.
Nie zmienia to faktu, że mowa jest ciągle o tej samej osobie. I to, że umarła nie wpłynie na to, że nagle zacznę mówi, że była wspaniała i wgl... Z drugiej strony to co napisałem mówiłem/pisałem teraz pierwszy raz, bo nigdy nie wypowiadałem się za bardzo na jej temat.
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
nikt nie będzie mi mówił jak mam myśleć, mój kandydat nie przeszedł do II tury to na kogo mam głosować? Poza tym co to zmieni?
...
to co ja mam głosować na którąś z tych opcji? Wybór pomiędzy cholerą a dżumą nie jest żadnym wyborem i ja nie będę tego dokonywał.
Zdaje się, że dzień przed wyborami twój mentor JKM jasno powiedział na kogo głosować.
Zamknąć uszy, zamknąć oczy i wybrać dżumę.
A i tak cholera wygrała.
ponoc Kaczor blokowal, czekam na te reformy obiecane jeszcze w 2005, czekam na 3x15, na JOWy.
brak opozycji dla PO bedzie skutkowac takm rozzuchwaleniem sie tychze ze przestaniecie sie cieszyc.
Zawsze jest lepiej dla ludzi jak gangi sie nawzajem wyzynaja, jakkolwiek niesmaczne i brzydkie by to było. Jak jeden gang wybija drugi, to wkrotce beda robic co tylko zechca, narzuca nam kazde gowno.
Juz PO ma wszystko. a reform jak nie bylo tak nie ma
Ponoć PO miało pełne szuflady gotowych super-ustaw.
Ponoć Kaczyński uniemożliwiał pracę rządu, zawetował 18 ustaw. Kwaśniewski zawetował 35, ale to nie on został hamulcowym.
_________________ Prwdzwy twrdzl n ptrzbje smgłsk
Ostatnio zmieniony przez jerekp Pon 15 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Z tym się zgadzam, brak opozycji to jest <hulaj dusza piekła nie ma> dla rządzących, czyli ogólnie porażka. Ale obecna największa partia opozycyjna urąga wszystkiemu i kibicuje jej upadkowi. Co nie znaczy, że uważam żeby oddać całe pole obecnie rządzącym.
Szarpanina PO-PiS do niczego nie prowadzi, może ci wykluczeni coś zadziałają, pażiwiom uwidim.
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin