nie wiedziałem gdzie to napisac wiec pisze tutaj: czy opłaca sie kupic dwie blachy zildjian z-mac 18 i zildjian symphonic germanic 18 za 275zł? sa to blaszki do grania w orkiestrze (w dłoniach:]) czy mogą posłużyc jako crashe? czy poprostu pałki szybko je poniszczą? oto dwie fotki stan jak na zdjeciach bez peknieć itd.
Hmm, powiem tak, palek nie poniszczysz bo blachy sa jak kazde, jesli odpowiednio zawiesisz je na statywach to nie powinno byc problemu z poniszczeniem palek Co do tego czy sie nadadza na crashe to stwierdz sam, jesli Ci odpowiada takie brzmienie crasha to spoko Ja bym sprobowal
PS Zalozyles temat nie w tym dziale i pewnie zaraz sie ktos przyczepi.
Blaszki wygladaja na braz (nie jestem w stanie stwierdzic po zdjeciu jaki stop, ale braz na 90% jest). Ogolnie blachy do grania w orkiestrze maja czesto inny profil, roznice grubosci itp. Ale za taka kase bym sie skusil - moga gadac bardzo fajnie.
kuchaR182 mi nie przeszkadza ze tutaj zalozyles ten temat Wez te blaszki powies sobie na statywie i zobacz jak graja, jesli Ci sie spodoba to brzmienie to bierz
Hmm, powiem tak, palek nie poniszczysz bo blachy sa jak kazde, jesli odpowiednio zawiesisz je na statywach to nie powinno byc problemu z poniszczeniem palek Co do tego czy sie nadadza na crashe to stwierdz sam, jesli Ci odpowiada takie brzmienie crasha to spoko Ja bym sprobowal
PS Zalozyles temat nie w tym dziale i pewnie zaraz sie ktos przyczepi.
chudzik jemu chodziło o poniszczenie blach pałkami a nie pałek blachami
a co do tematu tez bym brał za tę cene ale dopiero po przetestowaniu i osłuchaniu bo jest kuszaco...