Wpadłem niedawno na pewien pomysł na nową forumową zabawę pt. "wymyśl groove".
Polega to na tym, że do jednego (albo i więcej! :) ) podkładzików nagrywasz swoją grę, umieszczasz na popularnym serwisie internetowym z filmami (lub dźwiękiem), a następnie dzielisz się efektami w tym oto temacie. Inni mogą ocenić, wyłapać ewentualne błędy, a mogą także podjąć wyzwanie i wymyślić coś lepszego ;)
Super pomysł! powymieniać się pomysłami, motywować do grania!
konstruktywne działania zamiast gadania o pierdołach!
Pogram jak będę w domu ale to dopiero za tydzien :[[[
Jak nagrałeś filmik? nie widze mikrofonów... Overhead?
Wysłany: Pią 28 Sty, 2011
szymv do mnie pisal o tym i mysle, ze warto to podkleic, wszak zabawy nigdy za malo
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
właśnie zrzucam dźwięk do obrazu. Niestety coś tak w kamerze ustawiłem, że ręce - a raczej pałki - mi falują jakoś dziwnie, ale już tak zostawię, bo nie chce mi się nagrywać jeszcze raz.
Dziś albo jutro wrzucę. Trzeba ruszyć, bo widzę, że dość "leniwy" temat.
Ja zawsze lubiłem takie zabawy, więc podaję też moją wersję.
Sorry za babole i niezbyt ciekawą perspektywę, nie miałem za bardzo czasu dopracować szczegółów. Nagrywane na jeden mikrofon pojemnościowy, wideo na komórkę. Jakość dźwięku też mnie rozczarowała, chyba nawet na komórkowym mikrofonie było lepiej.
Wysłany: Wto 15 Mar, 2011
Coś ode mnie... Podkład funk'owy
Mam wrażenie, że w połowie filmiku, gra rozjechała mi się. Chociaż... po czasie wydaje mi się, że od samego początku jest wtopa. http://www.youtube.com/watch?v=3lhrJmkaUgU
_________________ Kimi wa baka.
Ostatnio zmieniony przez BaRt Wto 15 Mar, 2011, w całości zmieniany 2 razy