Witam
Pewien gość zdecydował się na kupno perkusji u mnie, on jest z łodzi a ja z rzeszowa więc będę musiał to wysłać kurierem. I nasuwa się tu kilka pytań, jaką firmą to wysłać??? jak zapakować??? itp.
proszę o pomoc i z góry dzięki
Ja swoja wysylalem DHL, zapakowalem w dwa kartony, w centrale wlazylem floor a w floora 12stke. werbel i 13stke w osobnym kartonie. wazylo niecale 40kg (sprzedawalem bez hardware). Wysylka wyniosła ok 150 zł ( to bylo ponad rok temu). Oczywiscie wszystko musi byc dobrze owiniete w szmaty papier itp. co by sie nie poobijało.No i to chyba wszystko.
_________________ A teraz coś z zupełnie innej beczki.
a dhl sam przyjezdza odebrac czy trzeba im te paczki przetransportowac i jeszcze pytanko czy jak jest kilka kartonow to je sie nadaje osobno czy mozna jako jedna przesylka.
Pogoogluj trochę, znajdź jakiegoś kuriera i zadzwoń, oni Ci tam wszystko powiedzą i wyliczą cenę. Musisz znać wymiary paczki i wagę. Cena za przesyłkę zależy od wielkości i wagi paczki a także od tego dokąd to trzeba dowieść i skąd ją odebrać. Najlepiej zadzwoń i tam sie dowiedz.
spróbuj w shenkerze . to dobra firma transportowa i doś tania , wiem bo czesto wysylam nimi i moj tata tam pracuje . no ale 50zl to nie wyjdzie co bys nie robił
Ja wysyłałem Siódemka - siodemka.com
4 paczki puszczone jako jedna przesyłka. Waga rzeczywista ok 65 kg ale nie wchodzila w gre bo jedna paczka przekraczala limity gabarytowe i wyszlo ze te 4 paczki wazyly 105 kg. Koszt 197 zł