eee... nie to zebym byl chamski, ale twina masz obok crashy na jakiejs podstawce ustawionego??:D:D:D
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
jasne! przewrót w przód/ w tył o nogach skulonych, potem prostych, potem przewrot lotny w przod/ w tył do stania na rekach. Potem proba salta w tyl z asekuracją... wogóle to studiuje na AWF... i jak zobaczyłem profesjonalną salkę do akrobatyki to się zakochałem... do tej pory skakalem na trawie/ betonie. Ale nie polecam bo jest to kontuzjogenny sport:P
jasne! przewrót w przód/ w tył o nogach skulonych, potem prostych, potem przewrot lotny w przod/ w tył do stania na rekach. Potem proba salta w tyl z asekuracją... wogóle to studiuje na AWF... i jak zobaczyłem profesjonalną salkę do akrobatyki to się zakochałem... do tej pory skakalem na trawie/ betonie. Ale nie polecam bo jest to kontuzjogenny sport:P
Wysłany: Sob 14 Paź, 2006
pomijajac moj pierwszy post no to powiem tak - jestes zajebisty w tym co robisz(moge sie nie znac ), ale mimo wszystko niszczysz stary
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
pomijajac moj pierwszy post no to powiem tak - jestes zajebisty w tym co robisz(moge sie nie znac ), ale mimo wszystko niszczysz stary
no dzięki stary. szkoda że nie mam jednej pasji której mógłbym poświęcić cały czas. bo tak to jestem słabym perkusistą, słabym akrobatą i słabym hodowcą (moja trzecia pasja). No ale cóż - zakochałem się w polmuzie od pierwszego uderzenia i tak już zostało...
pająki - ptaszniki - narazie mam dwa okazy - 2 pod wzgledem wielkosci pająk lasiodora parahybana - do 30cm i brachypelma albopilosum - łagodna samiczka lubiąca spacery po ręce (może wstawie zdjęcia swoich pupilków na forum) ale planuje zakup pięknej psalmopoeus irminia:
Wysłany: Nie 15 Paź, 2006
ten drugi jest extra
pająki - ptaszniki - narazie mam dwa okazy - 2 pod wzgledem wielkosci pająk lasiodora parahybana - do 30cm i brachypelma albopilosum - łagodna samiczka lubiąca spacery po ręce (może wstawie zdjęcia swoich pupilków na forum) ale planuje zakup pięknej psalmopoeus irminia:
No no, piykne. Starzy chcą też ptaszniki pokupować.:)
Mama była sceptycznie nastawiona do tych łobuziaków - nawet niechciała spogladać w stronę terrarium na poczatku a teraz (po prawie 2 latach z ptasznikami w domu) podchodzi do nich, mówi do nich i się śmieje jak np. te się myją albo się martwi jak nie jedzą kilka miesięcy
ile czasu zajęło Wam dojście do tego poziomu i co to za sztuka walki się tam przewija?
ja trenuję od 1997 ju-jitsu od 2002 mniej wiecej amatorsko akrobatyke a to co widac to jest jakby połaczenie tych sportów + zryta psycha i różne głupie pomysły przyczym troche kontuzji się z tym wiąże a życiowa forma juz za mną... dlatego teraz więcej czasu poświęcam na granie. Sport nazywa się Martial Arts Tricks albo Extreme Martial Arts... w Polsce to raczkuje i niema trenerów ani żadnych publikacji na ten temat a kur**** szkoda bo pisze z tego prace mgr:) pozdro dla Wa-wy
w polsce to tyle rzeczy raczkuje, że szkoda o tym gadać jesteś rocznik '82?
I was born in 1795r... nie, nie 82
To Ty stary jesteś kurczę.. pamiętasz, jak Pana Tadeusza premiera była?
I nieźle się trzymasz jak na swój wiek
z Gerwazym my niezłe dupy wyrywali a pan Tadeusz to ciota był, nie umiał mrówków telimenie spod kiecy wyciągnąć... a tak na serio to drażnie się z Engram Niech sama powie ile ma lat, nie?