No własnie ...
Grał ktoś, wciągnęło kogoś? jak daleko zaszliście ?
Ja wciągnąłem sie niesamowicie, jestem na 28 i musze chyba odpocząć...
Jak dla mnie najlepsza gra stymulująca mózg w sieci ...
Polecam
http://zestriddle.fanzine.pl
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Najwazniejsza sprawa to przejrzeć general hints, jak nie znasz ang to potłumacz wszystko po kolei (każdy element ważny), tego nie wolno olać bo to najwazniejsze, tam napisao o co w tym chodzi gdzie szukac odpowiedzi czym moga być odpowiedzi i gdzie je wpisać. Po przeczytaniu klikasz w czerwone ZE?T i zaczynasz, pierwszy obrazek jest banalny odpowiedź masz przed sobą... potem nie jest już tak kolorowo ... powodzenia
6(66) moja droga muszę cie zmartwic jest banalne i biła sie w piersi będziesz. Hint: Pamiętasz 1 ?? tam żeby dojrzeć hasło trzeba było trochę rozjaśnić obraz... paint jest cienki probuj Gimpem albo photoshopem przydają sie też w późniejszych llevelach
edit: swoją droga mozna owo słówka zgadnąc bez problemu poprostu skojarzyć numer zadania, tylko wtedy trzeba troche pokombinować z rozszerzeniem w adresie strony, dlatego droga przez photoshop ew. gimp najłatwiejsz tam wszystko na tacy ...
W razie czego piszcie do mnie PMki z linkiem do levelu (od #-2 do #72, bez true#70) i opisem co udało Wam się znaleźć, jeżeli będę pamiętał jak go robiłem to mogę pomóc .
no właśnie to jesdo słowo znalazłam(idealnie na środku strony ) ale mam problem z tym drugim w rogu, nie wiem jak to połączyć...oki znalazłam ale wymyślili trochę podchwytliwie. a od skojarzeń do 666 zaczęłam od razu
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
ey nie piszcie tutaj odpowiedzi ani hintów zadnych ... bo to psuje zabawe ^^ na pm piszcie jak chcecie sobie pomoc ... sam potrzebuje pomocy wiec zaraz napisze do quleca hehe
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
zasada jest tak że hinty pisac można ale nie wolno podawać odpowiedzi... hinty naprawde pomagają, bedąc na 5 lvl jeszcze tego nie poczujesz ale bez hintów w 10 chyba bym umarł ... poszło PM
Bo żes wysoł znalazł bonusowy poziom, hehe nic on nie daje w sumie, tylko dostep do solucji oficjalnej która i tak da sie znaleźc ze strony głównej, skup sie na zadaniach podstawowych ... po kolei
Ad 10: Jak dla mnie jeden z trudniejszych. Postaram sie pomóc. Cytat ostatni będą pierwszymi jest tu kluczem, oprócz niego skup sie tylko i wyłącznie na elemantach playlisty które mają ze sobą coś wspólnego ( jest ich sporo i są obok siebie - napewno wiesz o co chodzi ) teraz musisz zastanowić sie o czym jest cytat. "Pierwsi" musisz odczytać tak troche metaforycznie. Pierwszy to dobry, pierwszy to ważny pierwszy to klucz, pierwszy to odpowiedź.... to jest jeden sposób ,a drugi to poprostu spojrzeć na playliste z innej perspektywy .,.
Teraz 3. Wpisywałeś już może OZ ?? ah ci ważni .. myślą że wszystko kręci się dookoła nich ...
ero: odpowiedź masz przed oczami, trzeba ja tylko odczytać....
teraz jestem taka mądra a sama tkwię na 10 i nie wiem jak to tknać. mam jeszcze jedno pytanie- 9 przeszłam w minutę przez tylko jeden obrazek...na forum piszą, że jak się idzie taką drogą to w końcu Dante się zemści...ktoś wie o co chodzi?
_________________ SPRZEDAM:
Alchemy prof. rock ride 20"
Ja wiem tak warto zrobic 9 dłuższą droga i zapisac sobie wszelkie informacje, dante sie mści w okolicach 28 levelu, jak prześć dłuższą drogą, poczytaj źródło czy powiększone literki nie kojarzą ci się z czyś z dziedziny informatyki ?? kombinuj z rozszerzeniami
to jest cos na zasadzie 4 z tym "oneword" pamiętaj 1+1=12 czym jest 12 ?? czym jest 1 ?? kombinuj to nie takie trudne, wyłacz myslenie na czas zagadki a pójdzie łatwiej...