Wysłany: Pon 11 Maj, 2009
jacek-bebniarz napisał/a
a na grecza juz 3 tydzien czekam
Pater Noster napisał/a
Łączymy się z Tobą w bólu i przy okazji gratulujemy osobie która za miesiąc-dwa kupi od ciebie tego Gretscha.
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 06 Sie, 2009
xklimasx panuje zasada, ze nie pokazuje sie publicznie wiadomosci bez zgody drugiej osoby, tak wiec prosze Cie na przyszlosc abys tego nie robil ok?
kat za te wyzwiska powinienes dostac warna, ale dam Ci ostatnia szanse na uspokojenie sie, jesli jeszcze cos wyskoczy, jakakolwiek pyskowka na forum to uprzedzam z gory ze dostaniesz od razu dwa warny...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pią 07 Sie, 2009
kolega swidro znowu rzuca mega teksty, na ten to prawie z krzesla spadlem
o kolliasie:
swidro napisał/a
jedyne czego moge mu zazdroscic to szybka noga! sambe4 zagralbym kozmicznym tempie reszta jak dla mnie to jakis bełkot
Wysłany: Nie 23 Sie, 2009
hit sezonu dzialu sprzedam tego jeszcze moje oczy nie widzialy
Cytat
Witam! Mam do zaoferowania całkiem fajne bębny Słowika. Zacznę od tomów, są głębsze od normalnych więc mają ciekawe i potężne brzmienie, wymiary 10,12,13,14,16,18. Werbelek 14x8, drewienko, posiada niezłego kopa. Dwie centrale jak się nie mylę 22x18. Do tego jest 6statywów oraz części na siódmy, mutliclampy z ramionami, 3 statywy są bardzo masywne (na zdjęciu trzymają chine 20, rida i crasha 18) zaś jeden jest troszkę delikatniejszy (trzyma chine 16), szósty można złożyć z ramienia które jest wsadzone w gniazdo jednej centrali. Za zestaw liczę sobie 4tys (z Pearlem Eliminatorem) + siedzonko. Blachy nie stanowią części zestawu który sprzedaje. Jestem otwarty na różne propozycję, cena którą ustaliłem podlega negocjacji. Zachęcam, myślę ,że warto.
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009
sprzedazy ciag dalszy i ciagle padam na cyce
Cytat
zaś same bębny są warte 3,5tys więc zanim coś skomentujesz zastanów się nad tym dobrze. A że słowik to gorsze?
Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009
zeby nie bylo to kubu sie zgodzil, ale widac dobitnie co sadzi o dimim
Cytat
Kubawe: Masz skajpa?
Klima: nie
Kubawe: To załóż.
Klima: po co?
Kubawe: Bo nie mam z kim pogadać po polsku.
Klima: haha no to mow do siebie co chcesz napisac i czytaj na glos
Kubawe: Stary, już byłem tak zdesperowany, że se z Dimitrichem pogadałem
dimi bez urazy misiaku
Wysłany: Pon 26 Paź, 2009
dobre dobre ale hitem na czasie w shoucie i postach jest teraz:
Cytat
a brzmienie jest w Nas.
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009
aldi napisał/a
W związku z postem Blanera666 co do mojej osoby nie będę korzystał z tego forum.
emo quit?
Tele za opony przemieszczające sie w czasie i przestrzeni
TeLeSkoP napisał/a
:idea: Opony zimowe (Firestone) - nówki - kupione zostały w październiku 2010 roku, mają 500 km przebiegu
Opony letnie (Fulda Eco Control) - nówki - kupione na początku kwietnia 2010 - mają przebieg niecałe 5000 km.