Wysłany: Pon 30 Maj, 2011
Cytat
Sławek ride napisał/a
witam .potrzebuje porady na temat kupna bębnów do nauki gry . co powinienem kopic na sam początek i czy powinien to być sprzęt nowy czy używany . jakie firmy polecicie
Sławek ride napisał/a
dzięki ale zainteresowanie??? nie masz na kogo liczyć licz na siebie!!!
klima napisał/a
dziwisz sie? przeszukales forum chociaz? takich tematow byly miliony i wszystko w nich znajdziesz...
Sławek ride napisał/a
a widzisz o tym nie pomyslałem .dzięki
to musi zostac upamietnione ^^
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
love dance - ...
widze ze fanklub sie odezwal na szczescie mozecie mi wiecie co, tylko urosnijcie najpierw... sadzac po nicku kolegi small - dogada sie swobodnie z kolega justice
love dance justice napisał/a
Blanker daj sobie spokój chłopaku
nie wiem czy zauważyliście, ale Blankera strasznie śmieszą ludzie niżsi od niego, jednak nie niscy. chłopaki w podstawówce nie dali Ci spokoju. wszystko będzie dobrze, już nic Ci nie grozi :*
No nie mogę - dawno tak boków nie zrywałem na tym forum "już nic Ci nie grozi"
Ostatnio zmieniony przez aldi Nie 26 Cze, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011
to tutaj musi byc
BaRt napisał/a
515 napisał/a
klima napisał/a
515 napisał/a
omfg
zamiast powiedziec o co chodzi to nie, walnie tylko takie cos i wez tutaj rozkminiaj
chwdp, jp na 100%, lfmao, wnm, cwks, bmw, fso!
Już tłumaczę...
CHciałbym Wypić Dużo Piwa
Jebnęła Pałka na 100%
Lekko Fruwa Metrum Ahhh Ohhh
Walisz Niczym Maszyna
Ciskasz Wióry Kraszując Sticks'ami
Bardzo Mało Wtop
Fajnie Sobie Odliczasz
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 14 Lut, 2012
artdave napisał/a
Jeżeli serio chcesz to kupić to Millenium. (przy okazji ta firma robi genialne stopy za grosze! Twin 300zł nowy, a stopa jest jak w 3/4 Iron Cobra.) Bierz Millenium.
ba dum tszzz
Jeżeli serio chcesz to kupić to Millenium. (przy okazji ta firma robi genialne stopy za grosze! Twin 300zł nowy, a stopa jest jak w 3/4 Iron Cobra.) Bierz Millenium.
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2012
Pater Noster napisał/a
werbel bez maszynki i sprężyn. hmmmmmmm. właśnie szukam samochodu- chyba poszukam takiego bez kół i silnika.
jebłem na cyce xddd