_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011
szymv napisał/a
chrupiące dw:
moj osobisty faworyt, padlem na cyce po prostu xD
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pią 11 Mar, 2011
Lukasz niektore riposty ma mistrzowskie
Niech Cię ręka boska broni kupować werbel pro-m. Ten złom powinien być rozdawany za karę lub zrzucany z F3 Tornado w Libii na wojska Kaddafiego. Męczyłem się z tym synem parcha i dzwiki prawie rok.
Niech Cię ręka boska broni kupować werbel pro-m. Ten złom powinien być rozdawany za karę lub zrzucany z F3 Tornado w Libii na wojska Kaddafiego. Męczyłem się z tym synem parcha i dzwiki prawie rok.
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011
QDrums napisał/a
Dogadamy się tylko ja teraz muszę zamknęć ten kawałek bo terminy cisną w Universalu....
to nie moze zniknac ^^ za mocne ^^
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011
xDDDD
Jeśli twoje dziecko za dużo gra na perkusji, to wiedz że terminy cisną w uniwersalu...
Jeśli twoje dziecko terminy cisną w uniwersalu, to wiedz że coś się dzieje!!!
na szczescie wiatroweczka z allegro w poniedzialek rozwiaze ten problem (jestem spokojny, ale mam slabe nerwy)
w wolnym tlumaczeniu - chcesz popelnic samobojstwo strzalem w skron?
mie polecam - slabo potem blasty wychodza
yhy...
Masz zamiar, mały rambo, strzelać do zwierząt? Jeżeli tak, to lepiej abyśmy się nie spotkali, bo Ci tę zabaweczkę będą na proktologii z dupy wyciągali.
Aby nie było offtopicu, mnie wkurwiają głupi ludzie, pieniacze i debile. Sernik wiedeński z rodzynkami to też nieporozumienie.