Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Pozostałe » Renowacja kosmetyczna zestawów
Renowacja kosmetyczna zestawów
Autor Wiadomość
love dance justice

Wysłany: Sro 02 Mar, 2011   Renowacja kosmetyczna zestawów

Mam do zaoferowania usługę renowacji kosmetycznej zestawów perkusyjnych. Oferuję:

* odświeżenie jednolitych w kolorze oklein/lakierów perkusyjnych - usuwanie rys (nawet tych stosunkowo głębokich), zadrapań, uzupełnianie braków, przywrócenie im stanu niemal fabrycznego

* renowacja części chromowanych (obręcze, lugi, mocowania tomów, korpusy werbli stalowych itp) - usuwanie rys, rdzy, polerowanie

Posiadam duże doświadczenie w renowacji zestawów perkusyjnych - na swoim koncie posiadam kilka werbli i zestawów, które po przeprowadzonych przeze mnie zabiegach otrzymały nowe życie - Yamaha Recording, Pearl Masterworks, Tama Rockstar DX, itd. Bazuje na własnych spostrzeżeniach, praktykach i wiedzy teoretycznej co pozwala uzyskiwać niesamowite efekty bez konieczności wydawania fortuny na zmianę lakieru, okleiny czy ponownego chromowania.

Koszta zabiegu są ustalane indywidualnie i są uzależnione od zainwestowanego wkładu pracy. Czas realizacji/koszta/możliwość wykonania zabiegu oceniam wstępnie po zdjęciach.

Nie wierzysz? Nic nie ryzykujesz. Prześlij do mnie swojego toma/okucia/werbel/cokolwiek, daj mi trochę czasu - odeślę do Ciebie dokumentację fotograficzną z uwzględnieniem wszelkich szczegółów mojej pracy, jeśli będziesz zadowolony - dosyłasz resztę zestawu, jeśli nie - odsyłam do Ciebie element kurierem na mój koszt !!!

Masz pytania? Napisz lub zadzwoń
* globusos(at)wp.pl
* 518 719 518 (codziennie po godzinie 18:30)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Pozostałe » Renowacja kosmetyczna zestawów