Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 Grupa Moderacyjna pod lupą!
Ankieta anonimowa, chyba, że ktoś chce się pochwalić swoim głosem z innymi.
Myślę, że dobra ankieta, bo wszyscy jesteśmy społecznością, a "władzę trzeba krytykować".
Czas ankiety 20 dni.
Ostatnio zmieniony przez kubawe Nie 25 Lip, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Nie chcę robić żadnego "Pucz" Rowan, cokolwiek to jest.
Po prostu wspólnie należymy do społeczności forumowej, a nad nami są jeszcze inni ludzie, którzy sprawują władzę. Tą władzę chciałem poddać krytyce, ze względu na różne opinie. Nie smarujcie się, bo to nie jest atak na żadną z osób wymienionych w ankiecie.
Teraz nie pozostaje nic innego jak założyć komisję śledczą , a najlepiej postawić wszystkich przed trybunał stanu i sprawić by przyznali się do telepatycznego spowodowania tragedii w Smoleńsku.
Z uwagi na wakacje i pewne wypadkowe aktywność modów zdecydowanie spadła. Jak co roku w wakacje spadła też ilość postów.
Trwają pracę nad pozyskaniem nowego moda (modów), który w urlopowo-wychowawczym okresie będzie w stanie okiełznać forum, a jeśli się sprawdzi zostanie na stałe, co automatycznie sprawi przegrupowanie grona moderacyjnego.
który w urlopowo-wychowawczym okresie będzie w stanie okiełznać forum
Przecież nie ma co okiełznywać - chodzi bardziej o jakieś nowinki, kogoś kto by coś wnosił przede wszystkim informatycznie. Wprowadzić możliwość usuwania postów i tematów przez autorów.
Inna sprawa to wrażliwość na wygłupy. Dlaczego nie można się normalnie bawić? Jak inaczej by było wczoraj gdyby zwykłe (czytaj normalne) żarty pozostały w temacie z serii offtop.
Jeśli znosimy możliwość normalnej zabawy usuwając po prostu zwykłe żarty to pojawia się negacja, wariacja i wywrotowość.
Pomyślcie trochę zanim zaczniecie działać jak maszyny.
Inna sprawa to wrażliwość na wygłupy. Dlaczego nie można się normalnie bawić? Jak inaczej by było wczoraj gdyby zwykłe (czytaj normalne) żarty pozostały w temacie z serii offtop.
Jeśli znosimy możliwość normalnej zabawy usuwając po prostu zwykłe żarty to pojawia się negacja, wariacja i wywrotowość.
Pomyślcie trochę zanim zaczniecie działać jak maszyny.
Zaczynasz teraz tutaj?
Bawić to się możesz na dyskotece, ew. w piaskownicy. Wczoraj zresztą sam napisałeś, że forum to Twoja odskocznia, gdzie musisz się wyżyć wypisując bzdurny spam na poziomie sześciolatka. Jeżeli bawią Cię rzeczy typu "KaPrAwCzE!!!!!oneone1111" to ja nie mam pytań. Proponuję Tobie znaleźć inne forum np. http://pokemonpl.net/ ew. jakieś różnotematyczne, gdzie tego typu wypowiedzi, floody, łańcuszki są na porządku dziennym.
Jeżeli bawią Cię rzeczy typu KaPrAwCzE!!!!!oneone1111 to ja nie mam pytań.
No niestety bawią mnie - a dziś jadąc samochodem spojrzałem, kto to wie dlaczego i ujrzałem na liczniku 111,1 km i pomyślałem 1111oneoneoneone.
Ale, jeśli rzeczywiście Kuba Ty też już wyszedłeś z piaskownicy to masz rację.
Od kiedy wchodziłeś na moją osobę, nawet gdy pisałem pierwsze posty nie koniecznie dobre (o sprężynach) to Twoja osobowość przedszkolaka przewróciła moją osobę na tym FORUM.
Dlatego nie miej do mnie pretensji - bo Ty pierwszy przewróciłeś do góry nogami pewne sprawy i dalej próbujesz coś udowodnić, mimo, że najpierw podsycasz (a później próbujesz coś udowodnić)
Pozdrowienia.
Ale, jeśli rzeczywiście Kuba Ty też już wyszedłeś z piaskownicy to masz rację.
Od kiedy wchodziłeś na moją osobę, nawet gdy pisałem pierwsze posty nie koniecznie dobre (o sprężynach) to Twoja osobowość przedszkolaka przewróciła moją osobę na tym FORUM.
Dlatego nie miej do mnie pretensji - bo Ty pierwszy przewróciłeś do góry nogami pewne sprawy i dalej próbujesz coś udowodnić, mimo, że najpierw podsycasz (a później próbujesz coś udowodnić)
Pozdrowienia.
Jeżeli obwiniasz mnie za swoje zachowanie na forum, to czy mam rozumieć, że nie myślisz i nie posiadasz własnego zdania? Oczywiście, że nie, więc skończ wmawiać mi teraz, że to moja wina, ponieważ niby moje wcześniejsze wypowiedzi wywarły na Tobie taką presję, że zacząłeś szaleć. Gdzie ja teraz podsycam? W tym temacie? Ja niczego nie próbuję udowodnić, a już na pewno nie Tobie.
No wczoraj to było wczoraj - a dzisiaj jest dzisiaj.
Pisałem o pewnych skłonnościach EKIPY do przesady w usuwaniu postów - co skutkuje generalnym odzewem w postaci negacji, a później odejściem z tego forum.
Pisałeś, że Ci czegoś brak. A później, że brakuje Ci wszechobecnego śmietnika jakim są teksty "KaPrAwCzE...", więc gdzie tu logika? Czemu na perkusji org Ci tego nie brakuje? Tam wypowiadasz się normalnie, posty są spójne i mają sens, pomagasz w granicach swoich możliwości, tutaj urządzasz sobie trywialną piaskownicę, więc co ja mam Ci napisać? "Dobrze Aldi, trzymaj tak dalek?" Takim tokiem myślenia zajdziemy wszyscy daleko.
Nie będzie mi mówić byle pyszałek skąd mam się usunąć, a gdzie zostać. To gdzie mieszkam, powinno Cię tyle obchodzić, co zeszłoroczny śnieg. Ja nie wcinam się do tego, gdzie mieszkasz, bo kompletnie mnie to nie interesuje. Skoro nie zniesiesz kolejnego miesiąca, to świetnie, znieś następnych kilkanaście lat. Ja nigdzie się nie wybieram, więc albo zaczniesz to akceptować, albo po prostu opuść forum.
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
kurde nie ma mnie 2 tygodnie na forum i to jednak prawda co mi dimi na woodzie mowil, zebym przejrzal czym predzej forum...
tak to jest, ze w okresie wakacyjnym cala grupa administracyjna spedza na forum mniej czasu, ludzie wyjezdzaja, korzystaja z okresu wolnego czasu i sam internet nie jest podstawa do funkcjonowania w wakacje...nie zamierzam za to przepraszacz czy bog wie co, bo zawsze tak bylo, jest i bedzie...
nie wiem tez jeszcze dokladnie o co chodzi z kuba i aldim(dopiero zaczynam czytanie duuuuzej ilosci zaleglych postow) ale to co widze na ten moment zdecydowanie mi sie nie podoba...
Californication's biggest fan!
"Yo, KFed, the little man in the boat?
He's up here, that's where he is!"
Masz pytanie odnośnie forum? Nie męcz admina, on i tak ma mase do roboty, napisz na gg/pw/mail. Moze coś ciekawego do dodania na forum? Czekam na wiadomości!