"Twój post czeka na akceptacje" to taka opcja w wybranych działach, kiedy moderator decyduje, czy post w ogóle będzie wyświetlany, lub też czy zostaje usuwany.
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011
A otwierają się te linki?
Cytat
BTW, co znaczy Archiwum zamiast treści posta?
Większość ludzi takie coś wstawia jak edytowała swojego posta po jakimś czasie.
EDIT: a dobra, widze To nie jest wina forum, tylko tego, ze dany obrazek juz nie znajduje sie na serwerze i link prowadzi do pustej strony na dobra sprawe, musialby byc na nowo zuploadowany
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Z tego co wiem, nie ma zadnych ograniczen czasowych i mozesz wykasowac swoje posty sprzed 3 lat bez problemu...no chyba, ze cos sie zmienilo o czym nie wiem
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wykasowac tak, tylko modzi/admini po odpowiedzi, chodzilo mi o wykasowanie tresci, to mozna zrobic zawsze poprzez edycje