Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 Rezygnacja z funkcji moderatora
Witam !
Chciałbym złożyć małe oświadczenie. Jestem na forum perkusjaonline już 10 lat. Pamiętam czasy nethitu, pamiętam tablicę na freewebie i obecny jestem również na tej obecnie funkcjonującej. Zawsze starałem się być aktywnym userem, pomagać kiedy mogłem i dzielić się wiedzą jeżeli ją miałem. Zdarzały się też i gorsze momenty kłotni czy nieporozumień ale człowiek był młody więc głowa gorąca Moja aktywność zaowocowała tym, że zostałem moderatorem. Starałem się pełnić tę funkcję najlepiej jak umiałem, być możliwie najbardziej obiektywny i rzeczowy. Wychodziło jak w życiu...raz lepiej...raz gorzej...
Przyszedł jednak taki dzień kiedy muszę zrezygnować z tej zaszczytnej funkcji Lata lecą, dorosłość weszła pełną gębą, pracy dużo, zając poza pracą również i mimo, że jeszcze się nie rozmnożyłem to i tak wolnego czasu dziennie zostaje bardzo mało. Dlatego podjąłem tę niełatwą dla mnie decyzję bo z forum jestem bardzo mocno związany emocjonalnie. Uważam jednak, że to forum potrzebuje dobrego moderatora, kogoś z mega zajawką, zaangażowanego w sprawy forum, osoby która będzie mogła poświęcić temu miejscu tyle uwagi na ile ono zasługuje. Ja niestety nie jestem w stanie angażować się za bardzo (na forum jestem raz na 2-3 dni i tak naprawdę czytam takie żelazne, ulubione wątki). To trochę za mało, żeby zasłużyć sobie na funkcję moda
Wszystkim dzięki, którym tę funkcję pełniłem dziękuję bardzo. Wszystkim, którzy uważali że byłem w tym dobry dziękuję jeszcze bardziej. A tym, którzy uważali, że moderator Teleskop to pomyłka dziękuję najbardziej bo często dzięki Waszym uwagom starałem się być lepszy Mojemu następcy życzę powodzenia i szerokich łączy
Grać na bębnach oczywiście przestać nie zamierzam, tak jak nie zamierzam przestać pojawiać się na forum