Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Organizacja » Sprawy organizacyjne » Rezygnacja z funkcji moderatora
Rezygnacja z funkcji moderatora
Autor Wiadomość
TeLeSkoP 

Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010   Rezygnacja z funkcji moderatora

Witam !

Chciałbym złożyć małe oświadczenie. Jestem na forum perkusjaonline już 10 lat. Pamiętam czasy nethitu, pamiętam tablicę na freewebie i obecny jestem również na tej obecnie funkcjonującej. Zawsze starałem się być aktywnym userem, pomagać kiedy mogłem i dzielić się wiedzą jeżeli ją miałem. Zdarzały się też i gorsze momenty kłotni czy nieporozumień ale człowiek był młody więc głowa gorąca :) Moja aktywność zaowocowała tym, że zostałem moderatorem. Starałem się pełnić tę funkcję najlepiej jak umiałem, być możliwie najbardziej obiektywny i rzeczowy. Wychodziło jak w życiu...raz lepiej...raz gorzej...

Przyszedł jednak taki dzień kiedy muszę zrezygnować z tej zaszczytnej funkcji :) Lata lecą, dorosłość weszła pełną gębą, pracy dużo, zając poza pracą również i mimo, że jeszcze się nie rozmnożyłem to i tak wolnego czasu dziennie zostaje bardzo mało. Dlatego podjąłem tę niełatwą dla mnie decyzję bo z forum jestem bardzo mocno związany emocjonalnie. Uważam jednak, że to forum potrzebuje dobrego moderatora, kogoś z mega zajawką, zaangażowanego w sprawy forum, osoby która będzie mogła poświęcić temu miejscu tyle uwagi na ile ono zasługuje. Ja niestety nie jestem w stanie angażować się za bardzo (na forum jestem raz na 2-3 dni i tak naprawdę czytam takie żelazne, ulubione wątki). To trochę za mało, żeby zasłużyć sobie na funkcję moda :)

Wszystkim dzięki, którym tę funkcję pełniłem dziękuję bardzo. Wszystkim, którzy uważali że byłem w tym dobry dziękuję jeszcze bardziej. A tym, którzy uważali, że moderator Teleskop to pomyłka dziękuję najbardziej bo często dzięki Waszym uwagom starałem się być lepszy ;) Mojemu następcy życzę powodzenia i szerokich łączy :)

Grać na bębnach oczywiście przestać nie zamierzam, tak jak nie zamierzam przestać pojawiać się na forum :)

Pozdrawiam !!

aldi

Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010   

Błagam Pepe wróć..
Ostatnio zmieniony przez aldi Pią 17 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Totem 
potem ...

Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010   

Kto to G. ?

ODDAJCIE SHOUTBOXA !

aldi

Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010   

ODDAJCIE SHOUTBOXA.

Przecie to jeden klik dla admina.

kfadrat

Wysłany: Czw 16 Wrz, 2010   

ODDAJCIE SHOUTBOXA FORUMOWI!

peszek.

MrM___

Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010   

gdzie jest krzyż !?

Totem 
potem ...

Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010   

Był tu krzyż a teraz go nie ma.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Organizacja » Sprawy organizacyjne » Rezygnacja z funkcji moderatora