Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009 V Zlot Perkusyjny - 17.X.2009 - Bydgoszcz - Lizard King
Termin: 17.X.2009 (sobota) Startujemy: 16:00
Miejsce: Bydgoszcz, klub Lizard King (Jagielońska 39) - Naprzeciw dworca PKS
Wstęp: Wolny
W planie:
- Czarek Konrad, Marek Napiórkowski, Robert Kubiszyn - koncert
- Dariusz Daray Brzozowski - Workshop - Ostre granie
- Ślepy test talerzy perkusyjnych
- Drumbattle
- Zmagania o puchar perkusja.org w kilku kategoriach
- Prezentacja nowej marki DrumCraft - perkusje będą do ogrania
- Konkursy
Nagrody:
Dzięki naszym sponsorom udało się nam zebrać kilka skromnych nagród.
-----------------------------------
Nauczeni ubiegłorocznym doświadczeniem postanowiliśmy nie "przeładowywać" programu zlotu, aby uniknąć bieganiny, chaosu i niepotrzebnych napięć. Chcemy, aby cały program zmieścił się mniej więcej w założonych ramach czasowych, a kilka przerw technicznych nie skutkowało przedłużającym się czasem oczekiwania na kolejny jego punkt. Niech będzie to zarówno dla gości, jak i organizatorów mile i na luzie spędzony czas.
Mapki dojazdu, ew. telefony do noclegów opublikuję później.
Zlot odbywa się pod szyldem forum perkusja.org, jednak jest to impreza otwarta, gdzie wszyscy są mile widziani. Mam nadzieję że do zobaczenia.
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009
a to ty wygrales stope gratulacje bebny napisze kto wygral w relacji, ktora musze napisac tak bylo swietnie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
... no nie powiem... napewno bym załował gdybym nieprzyjechał ;] jak dla mnie miazga ;']
prosze o jakis link do fotek jak ktos robił.... ;]
Klima dawaj moje zdiecie z Darkiem ;]
Wysłany: Nie 18 Paź, 2009
jutro wrzuce dzisiaj juz nie mam sily jak tam dotrwaliscie do tego pociagu?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
no ogoolnie było ciezko ale dalismy rade. Globus pojechal pks'em bo sie okazalo ze ma... amy na pkp juz prawie padlismy na pysk. oczywiscie bylo kilka excesow z dworcowymi tubylacami ale wszytko loozik ;]
hej - a jak szybko trzeba bylo cisnac nogami zeby zakosic te cudenka ( mam takie ale nowe by sie juz przydaly ) hehe - i jak wyglada wyscig ? mierzone drumometrem ?
no normalnie singlemw padzik i licznik nabijałes ;] a kto wygral to neipamietam;] ale najlepszy as był od szybkiej reki... mial jakies 950 uderzen a najwyzszy po nim mial aby 840 czy cos takiego. to bylo piekne ;]
no normalnie singlem w padzik i licznik nabijałes ;] a kto wygral to neipamietam;] ale najlepszy as był od szybkiej reki... mial jakies 950 uderzen a najwyzszy po nim mial aby 840 czy cos takiego. to bylo piekne ;]
Ma ktos foty z wystepy Daraya??? Ciekaw jestem jak teraz siedzi za bebnami i jakie ma ustawienie zestawu...bo z Dimmu siedzi daleko i wysoko i werbel tez wysoko...a ciekaw jestem czy cos zmienil...
Wysłany: Nie 25 Paź, 2009
gadalem z klinikiem, i mowi, ze musi je pozmiejszac i pozmieniac formaty, wtedy zapoda
Wysłany: Sob 31 Paź, 2009
wiecej wiecej i wieksze te foty, bo to z browarkiem czy cos nawet na tapete nie mozna sobie pacnac