Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Sprzedam » Zestawy perkusyjne / Werble » Bębny LUXOR
Bębny LUXOR
Autor Wiadomość
dots

Wysłany: Czw 09 Lut, 2012   Bębny LUXOR

Mam do sprzedania starą perkusję Luxor. Nie jest to nic specjalnego, ale jeśli ktoś interesuje się starymi bębnami to może ją weźmie. W skład zestawu wchodzi centrala, werbel i dwa tomy - 12 i 13. Mocowanie tomów jest uszkodzone, w tej chwili "profesjonalnie" naprawione za pomocą taśmy klejącej, ale nie ma problemu, mogę przegwintować i będzie działać. Okleina wygląda w miarę, jak na tak stare bębny. Warto było by wymienić naciągi, są zniszczone.Ktoś grał na tomach za pomocą śrubokrętu (to nie byłem ja). Generalnie same bębny są w niezłym stanie. Cena 400 zł + kurier. . Zdjęcia wyślę na maila.
Ostatnio zmieniony przez dots Czw 09 Lut, 2012, w całości zmieniany 1 raz  

Bolek361 
VersusDrummer

Wysłany: Sro 22 Lut, 2012   

poprosze foty na maila bolo273@gmail.com wraz z dokladna specyikacja sprzetu plus dokladny opis co znajduje sie w zestawie

pozdr

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Sprzedam » Zestawy perkusyjne / Werble » Bębny LUXOR