Witam
Mam do sprzedania kompletny zestaw który składa się z:
Mapex M 22''
Mapex M 8''
Mapex M 10"
Mapex M 12"
Mapex M 14"
Werbel Amati 14" (proszę się nie zrażać marką, werbel mapexa poszedł z zestawem amati, a ten zostawiłem sobie gdyż moim zdaniem brzmi o niebo lepiej)
Hardware:
Twin Mapex Janus
Statyw Hi-hat mapex m
Statyw łamany mapex m + clamp i holder do toma 8
holdery do tomów mapex
statyw prosty mapex + clamp i holder do floor toma
statyw prosty sonor
statyw pod werbel platinum
Blachy:
Istambul Samatya hi hat 14
Istambul Samatya crash 16
Istambul Samatya ride 21
Stagg SH china 14
CENA: 3000zł
Stan zestawu oceniam na b.dobry, odbiór wyłącznie osobisty, ewentualnie możliwy dowóz do 30km w promieniu rzeszowa. Kontakt: tel 888 963 504 gg: 7218920
Wysłany: Sro 04 Sty, 2012
polecam z calego serca te blachy, gram Samatyah od ponad roku, sa rewelacyjne, a kupilem je przypadkowo w zestawie z bebnami. mozna hi hat oraz glowny ride posluchac tutaj: (probki surowe nie obrabiane)
raczej ciężko, nie chcę sprzedawać na części bo nie spieszy mi się, nie chcę też żeby sprzedała się połowa a coś zostało i było by ciężko sprzedać, co najwyżej gdybym wiedział, że na wszystko są kupcy ale to ciężka akcja.
Sprzedaję bo doszedłem do wniosku, że rzadko już gram, bo w sumie też rzadko mam możliwość (7 osób w domu), więc pasuje mi jednak coś tańszego, elektronicznego żeby grać w pokoju kiedy tylko zechcę, a przy okazji zostanie żeby spłacić długi.
sorry za błędy słabo ogarniam klawiature
_________________ "Takiego uderzenia nie da sie zastąpić, nie można zastąpić Bonhama"
Wysłany: Sob 07 Sty, 2012
mysle ze jak masz chec i nie spieszy Ci sie, to lepiej sie oplaci na czesci. pojdzie wszystko tylko konsekwentnie ogarniaj kase - ja tak sprzedaje czesto jak nie spieszy sie calosci a widze ze ktos chce kupic na czesci. napisz mi na pw ceny talerzy jakie proponujesz