Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 PEARL Export EX + Rama ICON + hardware
Witam.
Mam do sprzedania trochę sprzętu. Chętnie pozbędę się wszystkie w całości, ale mogę również sprzedać w mniejszych kompletach. Cały sprzęt jest wystawiony również na allegro. Przy zakupie poprzez forum ceny są niższe o wysokość prowizji jaką muszę zapłacić allegro.
Na terenie Gliwic transport gratis!!! W obrębie województwa Śląskiego 1zł za kilometr (w obie strony). Inne województwa - proszę pytać.
Opis sprzętu:
Komplet w cenie 4500zł (minus prowizja allegro 84,5zł) zawiera:
PEARL EX (Export):
- centrala 22 (brak holdera do zamocowania tomów BB3 - mogę sprzedać za 85zł)
- tomy 10,12,14,16 (wszystkie wiszące, mocowania I.S.S. - bez ingerencji w korpus bębna)
- werbel 14x5,5
- statyw pod werbel (odpowiednik dzisiejszego model S-890W)
- statyw pod hi-hat (odpowiednik dzisiejszego modelu H-890W)
- holdery do tomów TH-88L x3
- holder do toma 16" TH-88s
- rama ICON DR-503 (w komplecie PCL-100 x2, PCX-100 x4, memory lock DC-426A x4)
- dodatkowe clampy: PCX-200 x4
- dodatkowe memory lock DC-426A x3
- ramiona pod talerze CH-1000 x5
- ramię pod talerz CH-2000 x1
- dwa dodatkowe mocowania talerza GYRO-LOCK do ramienia CH-2000 (możliwość zawieszenia trzech talerzy) - cena kompletu bez CH-2000 i dodatkowych gyro-lock 3900zł.
Wszystkie holdery i ramiona posiadają komplet śrubek i memory lock. Brak śladów rdzy super stan.
Naciągi na tomach: Remo Emperor Coated
Naciąg na werblu: Evans ST dry
Naciąg na cetrali: Aquarian Superkick II + łatka remo
Naciąg rezonansowy na centrali nie jest częścią zestawu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inne konfiguracje:
Shell set + hardware - Cena: 2000zł (1300zł bębny + 150zł statyw pod werbel + 250zł statyw pod hi-hat + 4x 75zł holdery).
Rama komplet bez CH-2000 i 2x gyro-lock - Cena: 2050zł
Rama + clampy - Cena: 1500zł
Dlaczego używana rama w cenie nowej? Ponieważ dodaję 4 clampy PCX-200 i trzy memory lock DC-426A.
Od wszystkich cen odliczam prowizję allegro! Negocjacja cen możliwa, ale proszę podawać rozsądne propozycje.
Przy zakupie bębnów i/lub ramy dorzucam pokrowce w promocyjnej cenie:
Komplet pokroców na bębny ROCKBAG 150zł.
Torba na ramę ROCKBAG 150zł (kilka małych dziurek na kieszeni zewnętrznej i złamana rączka - i tak była gó**o warta)