Wysłany: Pon 10 Paź, 2011 Pearl Masters Custom MMX za 900
Sprzedam werbel, Pearl Masters Custom, chyba nie trzeba go przedstawiać. 14"x5.5, obręcze die-cast, kolor natural, stan idealny. Naciąg na górze to genera hd dry - świetnie się dogaduje z tym werblem.
Jeżeli ktoś będzie uparty to mogę podjechać na próbownię i zrobić kilka fotek dodatkowych, ale daję słowo harcerza, że werbel jest w stanie "cud miód".
Werbel można zobaczyć w Chorzowie.
Cena to 999zł, ale jak ktoś da więcej to też będzie ok.
Ludzie teraz peace wolą jakieś bubinga czy inne syfy, a na majstersa kupca nie ma. Bo ani to nie wygląda, ani nie ma ładnej plakietki. Organ męski z tym, że gra. Ja tak jeden miesiąc chcę go sprzedać, inny nie. Jednak teraz chciałbym dla odmiany jakąś Yamahę co by do Beech Custom pasowała (kolorystycznie :D).
Kupujcie ten werbel, jest naprawdę dobry, gwarancja Łukasza, na gównie bym nie grał.
A niech będzie wysyłka na mój koszt kurierem! czyli płacisz dziewięćset i masz zajebisty werbel w arsenale.
lukasz może głupie pytania ale próbowałeś go pchać na alledrogo?
jeśli tak to dziwię sie że nie poszedł
Właśnie nie, bo tak naprawdę to żal mi się z nim rozstawać, wolę aby służył wiernie komuś z forum. Już pisałem nawalatorowi, obiecałem sobie, że nie będę się rozglądał za innym werblem póki nie opchnę MMXa, bo inaczej pewnie chciałbym zatrzymać oba, a kot musi mieć co jeść
jescze na tym forum nic nie sprzedałem a już sprzedałem trochę rzeczy z perkusyjnych, Twój przypadek potwierdza to że na forum jest ciezko sprzedać, zwłaszcza taki zacny instrument za śmieszną kasę. Skoro nikt ze znajomych forumowiczów go nie chce to ja bym go pchał na allegro.
jescze na tym forum nic nie sprzedałem a już sprzedałem trochę rzeczy z perkusyjnych, Twój przypadek potwierdza to że na forum jest ciezko sprzedać, zwłaszcza taki zacny instrument za śmieszną kasę. Skoro nikt ze znajomych forumowiczów go nie chce to ja bym go pchał na allegro.
Potraktuję to jako wyznacznik boskości tego werbla. Jak będzie trzeba to ze mną zostanie
A więc.. Wszystko zaczęło się całkiem w porządku obniżenie wartości instrumentu do 870 razem z kosztem wysyłki, świetny kontakt, zawsze miła rozmowa. Wszystko skończyło się gdy wysłałem Panu Łukaszowi pieniądze. Mija miesiąc a ja nadal nie mogę skontaktować się z Tym człowiekiem. Pieniądze przepadły tak samo jak Jego wiadomości. Nie chce by była pokrzywdzona tylko moja osoba, więc apeluje do Was to kanciarz i oszust. Nie próbujcie z Nim zachodzic w żadne utarczki ani nie nabierajcie się na jego tanie zagrania i tak wyjdzie na swoje. Pozdrawiam B.
Wysłany: Sro 07 Mar, 2012
to teraz pozostaje czekac na opinie innych i wersje łukasza, bo tutaj ta osoba raczej nie jest uwazana za oszusta, moze cos sie z nim dzieje, cos mu sie stalo... trzeba rozpatrzec sprawe zanim bedziemy podejmowac pewne kroki... ale sytuacja konieczna do rozwiązania
Też byłem zainteresowany werblem, wysłałem Łukaszowi PW 19 lutego, potem maila, ale zero reakcji. Ktoś ma z nim jakiś kontakt osobisty, nie przez internet?
On się z choinki nie urwał, jest rozpoznawany na forum i sprzedawał już tutaj nieraz swój sprzęt. Ja prędzej podejrzewam wypadek losowy niż przekręt.
_________________ "...żeby ręce giętkie zagrały to, co pomyśli głowa"
próbowałem się z nim skontaktować mailowo ale bez skutku, zgadzam się z opinią przedmówcy - sam robiłem z nim raz interesy i wszystko było jak należy..