Wysłany: Nie 23 Paź, 2011 zestaw elektroniczny - moduł Alesis DMPro, midi CME U2
* moduł ALESIS DMPro
Jeden z najlepiej brzmiących modułów na świecie, w momencie debiutu dwukrotnie droższy od DM5, z którym nie wolno go mylić! (kosztował około 800 funtów). 1664 brzmienia, 16 wejść na triggery, 64 tonowa polifonia, slot na karty PCMCIA (możliwość wgrywania własnych próbek), wejście aux, wbudowany multiefekt z najwyżej półki Alesisa - Q20, 20 bitowe przetworniki. Brzmi dużo bardziej soczyście niż DM5. Niezawodny, nie zawiesza się. Świetnie współpracuje z interfejsem MIDI. W komplecie całe potrzebne okablowanie.
* rama Alesis wraz z padami
Standardowa rama Alesis od zestawu DM5, rozbudowana o kilka padów więcej. Pady są czułe, jednostrefowe, moduł jest odpowiednio zestrojony pod każdy z nich - istnieje możliwość własnej konfiguracji. W komplecie kluczyk montażowy oraz pedał hi-hatu.
* interfejs MIDI CME U2
Interfejs o niskiej latencji, pozwalał mi użytkować moduł z wtyczkami VSTi, takimi jak m. in. Addictive Drums, EZDrummer, Superior Drummer. Co to oznacza?
Wystarczy wejść na YouTube i posłuchać. Możliwości są nieograniczone, a brzmienie miażdży muchy w locie.
* stopka Amati
Służy mi od lat, nie czułem potrzeby jej wymiany - i posłuży jeszcze długo następnemu właścicielowi Chodzi bez zarzutu, gotowa do gry.
* potrzebne okablowanie/zasilacze itd.
Możliwość ogrania sprzętu w Bydgoszczy.
W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt via e-mail bądź pod numerem telefonu 785-964-457.