Wysłany: Pon 15 Sie, 2011 Istanbul Agop Alchemy PRO ART ZESTAW 14 16 20
Zależy mi na szybkiej sprzedaży !!
Mam do sprzedania zestaw Istanbul Agop Alchemy PRO ART każdy kiedyś o nich słyszał i wiadomo ze to dobre blachy do mocniejszego grania mnóstwo wigoru piasku, szkła i pięknie wybrzmiewają.
Hi-hat 14"
Crash 16"
Ride 20"
Wykonane są ze stopu brązu B20. Seria ta wyrabiana jest przy użyciu ręcznych metod obróbki (odlewanie, kształtowanie, polerowanie), tylko kucie odbywa się maszynowo.
Blaszki dwuletnie brak keyholi stan jak na moje oko db. ze względu na parę małych wżerów które można usunąć poświęcając parę minut.
Wysłany: Czw 08 Wrz, 2011
WroblDP napisał/a
gram na nich ponad 2 lata i nic im się nie dzieje.
zazwyczaj pekaja po dwoch latach
WroblDP napisał/a
tylko trzeba umieć grać i o nie dbać.
jak ktos chce uzyskac esencje brzmienia musi przywalic nawet Ci co dbaja o blachy, musza sie liczyc z tym ze pekna. to najbardziej zuzywajacy sie instrument zaraz po palkach. crashe oraz ridy crashowane dostaja najbardziej, nie ma talerzy ktore nie pekna
choc lubie brzmienie alchemy ja osobiscie niewiele bym mial pozytku z nich ze wzgledu na dynamike grania Forte fortissimo
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011
wszystko zalezy od muzy wykonywanej, ja nie moge macac bebnow w zespole w jakim gram to ponizej wszelkiej godnosci kiedys w graniu bywa taki moment ze blacha peka, one tak samo sie zuzywaja jak paki czy naciagi. mowie o talerzach uderzanych pod kątem