Wysłany: Czw 02 Cze, 2011 Ludwig - Statyw łamany MBS-336L
Dzisiaj na sprzedaż mam statyw łamany Ludwig MBS-336L. Nie będę się rozpisywał jaki jest on fajny po prostu wkleję tekst opisujący ten statyw ze strony sklepu www.perkusja.com a oto i on:
Masywny, zawodowy statyw łamany z serii hardware'u dodawanego do bębnów CS Elite Custom oraz Epic marki Ludwig. Trzy wysuwane sekcje, karbowane, długie ramię, które można schować w środkową rurkę i otrzymujemy statyw prosty. Posiada podwójne nogi o bardzo duzym rozstawie oraz logo Ludwig grawerowane na każdej sekcji i na gumowych amortyzatorach.
Potężny, stabilny i ciężki statyw o wysokim zasięgu, bardzo ładnie wykonany i pochromowany. Jakość Ludwiga
To ogólny opis statywu.
Teraz może słowo o jego stanie, który oceniam na dobry. Dlaczego dobry? Mianowicie chodzi o sprawy wizualne czyli nalot na chromowanych częściach. Wspomnieć trzeba także że brakuje motylka, plastikowej osłonki na czpień, oraz 2 filców w cenie jest to już uwzględnione koszt tych części to około 30 zł. Ostatnią usterką jeżeli można tak to nazwać jest nieoryginalna śruba przy regulacji nachylenia czpienia przy ramieniu.Śruba ta została zastąpiona inną która w stu procentach spełnia swoją rolę. To chyba tyle. Zdjęcia na życzenie na pocztę lub około jutro może po jutrze w temacie wkleję. Na razie poglądowy link ze sklepu hhttp://perkusje.com/0,15...y-mbs-336l.html
Dodam tylko że przeprowadziłem test sprawdzający jego "udźwig" zawiesiłem na nim tom 12 i 13 Amati, Crash/Ride'a Sabian B8 18 na ramieniu oraz 2 splashe 10 i 8 cali. ani nie drgną wszystko bardzo stabilnie się trzymało, jeżeli jeszcze coś bym dołożył na pewno nie zrobiło by na nim to większego wrażenia.
Cena jaka mnie interesuje to 159zł w sklepie kosztuje on 259 zł.
Jeżeli masz jakieś propozycje pisz na P.W. lub gg.
Tak oczywiście jest dostępny, przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale od poniedziałku do piątku praca itp, dopiero w weekend mam czas przeglądnąć forum.