Mam do sprzedania kilka ramion pod talerz oraz niekompletny x- hat, ale po kolei.
Jest to X Hat Tama, niekompletny- brak clampa oraz mocowania górnego talerza. Być może ktoś zrobi z niego użytek, albo dokupi resztę albo użyje jako holder pod przeszkadzajki (ewentualnie może służyć jako drapaczka do pleców). Sprzedam za 50 zł + wysyłka
Ramiona pod talerz.
Od lewej:
1. Tama Titan (na ramieniu tym karbowanym jest rdza- przydałoby się wyczyścić), zawodowy sprzęt, na 100% posłuży długo (i podejrzewam ze przeżyje mnie i moje dzieci), normalne ślady użytkowania, brak filców pod talerz, stan db. Cena 100 zł + wysyłka
2. DPD, stan bdb, wszystko działa jak należy, żadnych luzów, zgrzytów, pisków i płaczu. Cena 100 zł + wysyłka
3. Tama RoadPro, stan db, normalne ślady użytkowania, brak filców. Cena 100 zł + wysyłka
DW, stan bdb, super ramię, chyba jakiś lepszy model, nie wiem, masywne ramię, memory lock, posiada techlock (uszkodzona śruba, prawdopodobnie gdzieś taką mam to ją wymienię). Cena 150 + wysyłka
High endowy tom holder kulowy firmy Mapex, cena 50 zł + wysyłka
3-sekcyjny statyw łamany z serii TAYE 5000. Cena 160 zł + wysyłka
Statyw posiada kulowy system mocowania blachy i jest bardzo stabilny, nie posiada żadnych luzów, zerwanych gwintów, i podobnych "niespodzianek".
Co do ceny to czywiście możemy się na priv dogadać itd.