Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Sprzedam » Hardware » Statyw + ramiona + tom holder **Apdejt**
Statyw + ramiona + tom holder **Apdejt**
Autor Wiadomość
Coldrayn 
A

Wysłany: Pon 20 Cze, 2011   Statyw + ramiona + tom holder **Apdejt**

Witam wszystkich,

Mam do sprzedania kilka ramion pod talerz oraz niekompletny x- hat, ale po kolei.

perkusja

Jest to X Hat Tama, niekompletny- brak clampa oraz mocowania górnego talerza. Być może ktoś zrobi z niego użytek, albo dokupi resztę albo użyje jako holder pod przeszkadzajki (ewentualnie może służyć jako drapaczka do pleców). Sprzedam za 50 zł + wysyłka

perkusja
perkusja
perkusja
perkusja
perkusja

Ramiona pod talerz.
Od lewej:
1. Tama Titan (na ramieniu tym karbowanym jest rdza- przydałoby się wyczyścić), zawodowy sprzęt, na 100% posłuży długo (i podejrzewam ze przeżyje mnie i moje dzieci), normalne ślady użytkowania, brak filców pod talerz, stan db. Cena 100 zł + wysyłka
2. DPD, stan bdb, wszystko działa jak należy, żadnych luzów, zgrzytów, pisków i płaczu. Cena 100 zł + wysyłka
3. Tama RoadPro, stan db, normalne ślady użytkowania, brak filców. Cena 100 zł + wysyłka

perkusja
perkusja
perkusja

DW, stan bdb, super ramię, chyba jakiś lepszy model, nie wiem, masywne ramię, memory lock, posiada techlock (uszkodzona śruba, prawdopodobnie gdzieś taką mam to ją wymienię). Cena 150 + wysyłka

perkusja

High endowy tom holder kulowy firmy Mapex, cena 50 zł + wysyłka

perkusja

3-sekcyjny statyw łamany z serii TAYE 5000. Cena 160 zł + wysyłka

Statyw posiada kulowy system mocowania blachy i jest bardzo stabilny, nie posiada żadnych luzów, zerwanych gwintów, i podobnych "niespodzianek".

Co do ceny to czywiście możemy się na priv dogadać itd.

WSZYSTKIE (PRAWIE) PRZEDMIOTY SĄ WYSTAWIONE NA ALLEGRO
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=4992201

Na życzenie moge wystawić na ebayu, w anonsach, dać ogłoszenie na drzewie itd- nasz klient nasz Pan.

Także tego... Pozdrawiam.

Coldrayn 
A

Wysłany: Sro 22 Cze, 2011   

Mapexowy tom holder, ramię DW, x hat i ramię tama road pro zostało zamówione / sprzedane

Coldrayn 
A

Wysłany: Nie 26 Cze, 2011   

został się tylko statyw taye

azzaron

Wysłany: Pon 27 Cze, 2011   

Coldrayn, odezwij się do mnie na maila spinacz66@gmail.com lub na gg1577229 bo PW działa jak polskie koleje państwowe :( :( sprawa pilna :(

Coldrayn 
A

Wysłany: Pon 27 Cze, 2011   

wiem ocb- wszem i wobec ogłaszam że zaszła pomyłka i jeśli odeślesz ramię to zwrócę kasę

Adis1000

Wysłany: Czw 21 Lip, 2011   

Statyw TAYE jest nadal na sprzedaż? Napisz PW do mnie jak możesz. Pozdrawiam!

Coldrayn 
A

Wysłany: Czw 21 Lip, 2011   

Wszystko sprzedane

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Ogłoszenia perkusyjne » Sprzedam » Hardware » Statyw + ramiona + tom holder **Apdejt**