Czy ktos widzial to !! cos dla gadzeciarzy, mysle, ze Doctor Reference powinien sie zainteresowac, pewnie tego jeszcze nie ma, a okazja jest jedyna w swoim rodzaju
nie płać.
ktoś Cię w końcu oszukał. Pisał Amati sprzedaje polmuza, no to kuźwa oszustwo. Postrasz barana i już. Amati to chyba tylko statywy, ale i tak kijowe
To postaraj się to załatwić grzecznie. Powiedz: och, mój przyjacielu okazało się, że to nieporozumienie. Napisałeś, że sprzedajesz Amati a tu zonk. Pomyliłeś się?? jeśli tak to odwołajmy transakcję a allegro zwróci Ci prowizję i już. Bo jeśli próbowałeś oszustwa to muszę powiadomić o tym admina serwisu. Sorry za kłopot
Ty sie ciesz ze zapytales co o tym sadzimy przed zaplaceniem bo potem mogloby byc niewesolo. Bys sie na tym shicie zameczyl i sluch stracil tak jak ja.
_________________ Nobody is perfect but I'm pretty fucking close;)
Polmuziak, jak cholera. W dodatku z plastikowymi czarnymi lugami.... tak, zeby miał w cholere szatana. wogóle plastikowe lugi rzadzom i masakrują no i pewnie FT kartonowy... szatan lubi kartony jak napisał Th0rn w którymś poście. Zajebałbym kolesia, który by mnie tak w chuja zrobił. Najlepsze jest to, ze napewno wiedział co robi bo na holderze napewno pisze, ze to Polmuz.
zajebisty jest ten werbelek. gralem na takim szkoda tylko, ze tomy maja to dupne mocowanie, ale za 8 dyszek sie oplaca. tak wogole to jest calkiem ladnie zachowana
nie przejmuj sie, tylko nastepnym razem wklej link i spytaj, trzeba sobie pomagac przecie nawzajem ponad trzy lata meczylem sie z polmuzem i nie zycze tego nikomu
Czy ktos widzial to !! cos dla gadzeciarzy, mysle, ze Doctor Reference powinien sie zainteresowac, pewnie tego jeszcze nie ma, a okazja jest jedyna w swoim rodzaju
weź się w garść chłopie bo cos mi tu pier****sz
to byl zart...jakos malo rozgarniete to forum, ostatnio wszyscy bluzgaja sie nawzajem z blachych powodow...
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
weź się w garść chłopie bo cos mi tu pier****sz
to byl zart...jakos malo rozgarniete to forum, ostatnio wszyscy bluzgaja sie nawzajem z blachych powodow...
nie znam Cię - skąd mam wiedzieć kiedy żartujesz - wybacz...
Z mało rozgarnientym forum to już nie moja wina - siedzę cicho...
prawde mówiąc z opisu to ja tylko tyle zrozumiałem że właściciel albo polskiego nie zna albo bardzo dużo wypił, szczególnie ciekawe jest stwierdzenie że: "bebny robione były na specjalne zamownie producenta" ale może to tylko ja sie czepiam takich szczegółów
_________________ la mayyitan ma quadirun yatabaqa sarmadi
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Abd al-Azrad
http://allegro.pl/item89906244_drewniany_werbel_yamaha_stage_custom_14x5_5_.html
hmmz skoro nie tamten to moze ten?
tylko ze ja chce do rocka wiec drewniany bedzie sie nadawal?
Do rocka powiadasz.... No do rocka to tylko kamienny. Granicik, albo gustowny marmurek
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!