Wysłany: Nie 05 Mar, 2006
ja bym sobie połupał chociaz pare razy, grać na czymś takim to musi być masakra, jak sie w tym połapać ghe ghe
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Nie 05 Mar, 2006
jak bym miał mieć taką perkę to raczej bym nic nie sprzedawał tylko bawił sie w odkrywanie miliardów nowych możliwości :D
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
fajne obrecze na werblu, ktos wie co to? bo na drewno to nie wyglada a metalowych w takim ksztalcie jeszcze nie widzialem.
fajne fajne, to Tama Bell Brass i obręcze są z bell brassu to jakiś super mosiądz, obręcze można kupić w USA za 230$ sztuka :] bardzo ciekawe co w nich takiego fajnego.
fajne obrecze na werblu, ktos wie co to? bo na drewno to nie wyglada a metalowych w takim ksztalcie jeszcze nie widzialem.
Chodzi o te obręcze na werblu Tama Bell Brass ?
Te obrecze były produkowane tylko do werbli Bell Brass Tamy, były odlewane z mosiądzu, z tego co mi wiadomo to już ich kupić niemożna, ale jeszcze jakis czas temu były w stanach w jakims sklepie internetowym za coś około 700$ za komplet
to jest taki wzor na okleinie. mialem kiedys dokladnie taka sama na szafce w lazience tez mi sie wydaje, ze to czesc zestawu RGP. ktos lyknal i teraz chce odzyskac troche kasy
przesadzasz... normalny set... za mało efektów zbyt dużo głośnych blach do napierdalania... a z tym nie ma miliardów możliwości...
kojlak>
Wypowiadasz się jakbyś uczył grać Chambersa conajmniej...:D. Pozwolę sobie zauważyć, że "miliardy możliwości" nie zależą od liczby blach i tomów w zestawie tylko od inwencji grającego.