Wysłany: Czw 24 Sie, 2006
ale mialem beke jak to przegladalem... :p jak chce ktos zobaczyc jak sie robi klipy w selani to prosze se obejrzec ... dzizas ja wtedy nie umialem grac hhaha aha no i nie jest to autoreklama po prostu mam beke jak sam to po latach ogladam hehehe...
http://youtube.com/watch?v=JQxA5Wy6zF4
Wysłany: Czw 24 Sie, 2006
sandman napisał/a
Wokalistka wymiata gdzieście ją znaleźli??
oj stary to juz przeszlosc ona teraz wyje w enter chaos po niej byla jesce jedna w innym klipie no a teraz jest taki mlody rzeznik powiedzialem kobietom dosc!
w selani kiedys tam byla promojcja - ze dodawali teledysk gratis do sesji powyzej 180 godzin chyba hehe
no mlodzi rzeznicy rzadza
szczegolnei na bebnach
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Z Góry przepraszam jesli ten teledysk już sie pojawił. Pearl Jam - Do The Evolution - uwielbiam ten videoclip, to co przedstawia i w jaki sposób został wykonany - jakiś taki sentyment mam. Pozdro
oj stary to juz przeszlosc ona teraz wyje w enter chaos po niej byla jesce jedna w innym klipie no a teraz jest taki mlody rzeznik powiedzialem kobietom dosc!
Dawno sie z Martucha nie widzialem....sluch zaginal normalnie
Wysłany: Pią 08 Wrz, 2006
i tak IVth Crusade rządzi...
A teraz wspomnienie z burzliwej drugiej połowy lat 90. Pamiętam, jak po powrocie ze szkoły włączałem Vivę dysząc nadzieją, że zaraz puszczą któryś z tych klipów. Arcydzieła!
Ten clip rządzi już chyba takiego basisty, a co dopiero pomysłów i imidżu mieć nie będą. Z Cliff'em All są też inne fajne utwory, np. Seek And Destroy, czy Am I Evil. Po prostu łezka się w oku kręci, bo jeszcze niedawno byłem ich bardzo wielkim fanem
Na tym clipie bardzo podoba mi się brzmienie werbla. Wintyż sound rulezz