pierwszy byl klima, faktycznie zapomnialem ze bylo ich kilku
Chodzilo o Erica Carra, byl endorserem firmy Paiste
Podaj jeszcze przydomek, coby bylo wiadomo i zadaj pytanko.
Ostatnio zmieniony przez Suri_drummer Sro 06 Sty, 2010, w całości zmieniany 1 raz
IMO odpowiedź w pełni do uznania, patrz regulamin pkt 7.
Eric Carr to nie jest prawdziwe nazwisko tego pana (właść. Paul Charles Caravello), czyli jest to przydomek A że miał inne....
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010
chcialem "lisa" napisac rano, ale nie zdazylem
wymien nazwy przynajmniej 4 projektow w ktorych obecnie udziela sie Daray
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010
Vesania totem jesli juz dajesz pytanie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Pytanie:
Proszę podać co najmniej dwóch Polskich endoresrów firmy Pearl oraz podać specyfikację sprzętu używanego przez jednego z wybranych przez Ciebie perkusistów.
Proste pytanie, wcześniej wymyśliłem lepsze ale zapomniałem ... ;P
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010
Beata Polak, Dimon, Luty, Zenca
22" x 20" Bass Drum
8" x 7" Tom
10" x 8" Tom
12" x 8" Tom
14" x 14" Floor Tom
16" x 16" Floor Tom
12" x 7" Snare Drum
14" x 6,5" Snare Drum
Set Zency
troche trudniej, ale nie az tak
Kto siedzial za bebnami podczas tras koncertowych Jacksona - Victory i History?
punkt dla OTB dajesz pytanie
Pyt. dodatkowe: i dlaczego, do cholery, jest taka trudna do zagrania w szybkim tempie?
Faktycznie trudne dziadostwo
Najlepsze ze do pewnego momentu idzie idealnie i nic nie zapowiada zeby mialo byc inaczej, a wystarczy minimalnie wieksze tempo i drzewo
Staraj sie wyrazac.
Suri
Edit:
Gdzie się podziały, te czasy, kiedy nawet wiązanki kfadrata nie były modyfikowane...
No ale dobra dobra, sorry poprawie sie na przyszlosc
Podaj nazwę zespołu, który był spuścizną Soft Machine i z bębniarzem John'em Marshall'em nagrał jedyną (jak do tej pory, ale genialną) płytę wydaną w tym tysiącleciu.
Ostatnio zmieniony przez aldi Wto 12 Sty, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Znany perkusista bardzo znanego zespołu po spoliczkowaniu wokalisty tego zespołu skomentował to mniej więcej takimi słowami: "Zawsze możesz nazywać mnie perkusistą zespołu (xxx) ale nigdy nie mów o mnie <mój perkusista>."
O kogo chodzi?
_________________ Girl you thought he was a man, but he was a muffin
He hung around till you found, that he didn't know nuthin
Proszę podać cztery modele modułów brzmieniowych do perkusji elektronicznej, pozwalające na wgrywanie do pamięci własnych sampli użytkownika, wraz ze sposobami tego wgrywania.