Wysłany: Sob 25 Paź, 2008
kurde brak internetu przez jakis czas jest naprawde kosmosem...wpadam na forum i jak juz zaczynam czytac to galy mam na wierzchu ...ktos mogl mi chociaz smsa napisac ze nasz kochany kolega jacek nas opuszcza niepowetowana strata, nie ma co...
@chudzik5: wpadaj czesciej na forum jackowi niestety nie udalo sie przejac twej roli no offence oczywiscie, mam nadzieje ze zrozumiesz zarcik
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 16 Gru, 2008
Pater Noster napisał/a
dajta spokój. przynajmniej jest zabawnie, czuje sie jak za dawnych czasow kiedy chudy szalał;)
o uzytkowniku -PerkusistA-
padlem po prostu
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008
na predkosci by Lars z shoutboxa, nie moglem pozwolic zeby to gdzies zniklo
Cytat
515: wezlosych swqiat!
[515: hyae
515: cdpznrz cp wa, tp, rz[mois;!
klima: larsiu ty juz wypity?
515: no
515: zhuj
515: ho do mje
mnie to troche rozbawilo bo jeszcze nie widzialem zeby tak pisal na forum
Wysłany: Sro 31 Gru, 2008
ja tym w tym nie widze nic smiesznego
[ Dodano: Sro 31 Gru, 2008 ]
Suri_Drummer napisał/a
ale zaraz trza wracac bo juz sie marian jeden z drugim po ojczysta dobijaja do okna od zaplecza
mnie osobiscie rozbawilo
Zycie bylo by nudne bez "panienki" Dody, "misiek Dody" by zbankrutował, Wojewudzki nie mial by sie z kogo smiac, a polskie dzieci do dzis tak naprawa nie wiedzialy by czym jest silikon. Chyba napisze dla niej dziekczynna ballade...
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009
Kuba i ta jego ironia
kubawe napisał/a
Ah, nie wiem co zrobic, te ulotki dobre, no, ale moze cos lepsze, a może A, albo B? Albo C? Niach, niach, niach. No nie wiem kurcze, może Czesia się poradzę?
[ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 ]
a tutaj suri_drummer i jego porada odnosnie "konfiliktu" jacka-bebniarza i kubawe
suri_drummer napisał/a
oja rada taka: Kuba niech nie czesze brwi schabowym, a jacek niech mniej tych scabowych zjada
[b]Shalaq[/b], Misiu, jesli Ci to bardzo przeszkadza, to powiem Ci ze jak dostalem bana na to konto, to sam Kanclerz pozwolil mi zalozyc drugie, bo nikomu sie nie chcialo odbanowac tego .