Chyba moge sie podpisac pod tym też pozdro... a Chudzik5 powinien kobieta lekkich obyczajów dostać nobla literackiego za piekno i bogactwo jezyka ... Tu mi sie przypomina ten reportaz z tvn jak moher krzyczy ze rydzyk powinien dostac nobla yeah ... hardkor ^^ ale chyba chudzik wygra ten etap zlotych ust wlasnie! moze jakos na koniec czerwca zrobimy 2 etap czy cos ? a z tego wybierzemy najlepsze ? trzebaby bylo z modem pogadac
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
dokładnie tak
definitywnie uruchom opcje zwaną mózgiem - My to mamy w standardzie
chudzik - nie żebym chciał cię obrazić, ale robisz z siebie debila większego niż jesteś chociaż nie wiem jak to możliwe
Mayki napisał/a
chudzik5 po raz kolejny załamał regulamin, co, moim i co oczywiste nie tylko moim zdaniem, kwalifikuje go do przyzniania nagrody specjalnej w postaci trwałego bana.
Ten ride jest może szumiący czasami???
ja mam crasha 14 z tej serii - i bardzo szumiący w sumie ma suche brzmienie.. wzbudza się tak chyba mocniej-średnio ;)
Ten ride jest może szumiący czasami???
ja mam crasha 14 z tej serii - i bardzo szumiący w sumie ma suche brzmienie.. wzbudza się tak chyba mocniej-średnio ;)
no co?? :>
a jak to miałem określić??? średnio nie.. bo to wtedy za słabo mocno też się nie wzbudza bo to za dużo na niego czyli wyszło mi jak wyszło
"stoi tutaj w pokoju tylko tak zebym mogl sie ew. pochwalic jak ktos przyjdzie(...)nie gram na niej (perce)"
Slowa Bloodman'a na temat swoich nowych garow, ktore stoją w jego pokoju.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Jak mialem tego crasha Alphy, o ktorym pisal Mefiut,
a male sprostowanie do mojej wypowiedzi: narazie stoja rozlozone bo nie mam salki, nie gram bo mam sasiadow na dole i gorze ..... a jak ktos przyjdzie i zechce zobacyzc to mu pokaze. niedlugo chowam gary do pokrowcow i juz
ja mialem taka syt. ze stalismy sobie z kumplami na przystanku i napadla na nas ekipa dresiarzy :]no to zaczelismy sie prac, lalem kogos po mordce i tak patrze... o kobieta lekkich obyczajów :] czesc wrobel to byl kumpel z klasy w ogolniaku. Tylko ze trudno bylo teraz wszystkich rozdzielic potem heh
<Kojlak>o ja też tak miałam z ctrl lewym
<borbah>miałaś ...
<borbah>nie no
<kojlak>miałem kobieta lekkich obyczajów
<borbah>chcesz o tym porozmawiac ?
<borbah>chyba dam na forum xD
<kojlak>spierdalaj kobieta lekkich obyczajów