Ta #1 przy zlotych ustach troche juz wisi, postanowilem wiec odsiwezyc temat i wybrac zwyciezce poprzez ankiete. Wybralem moim zdaniem 10 najlepszych tekstow, zobaczymy kto zaliczyl najwieksza wtope Jesli ktos ma propozycje inna niz ta w ankiecie niech pisze, jesli sie powtorzy parokrotnie dodamy ja do glosowania(nie wiem jaka jest maksymalna opcja ankiety jakby co ) a jak sie nie uda to i tak bedzie sie to liczyc w koncowym podsumowaniu.
Dla zwyciezcy przewidziana jest nagroda w postaci dozgonnej forumowej pamieci jako pierwszym liderze forum w tej kategorii
No to jedziemy:
1. Nie moglo w takim glosowaniu zabraknac swego czasu ulubienca forum - chudzika! Z jego owczesnych tworow cholernie ciezko cos wybrac szczegolnego, tyle tego bylo no ale niech bedzie, ze dam cos takiego.
chudzik napisał/a
Grummer mówiłem już, że pisałem jak mi podleciało i nie patrzyłem czy jest dobrze czy nie, aby było i wcale nie jestem bajerantem ani osobą, która zwraca na siebie uwagę i dla twojej wiadomości to przeczytałem dużo książek a jedna z nich to OJCIEC CHRZESTNY gdybyś ją przeczytał wiedziałbyś, że poprawna polszczyzna to nie wszystko:D
2. Moj osobisty faworyt do nagrody. Nie pamietam czyj to byl tekst, nie ma w cytowaniu wstawionego autora, ale chodzi tutaj bardziej o riposte habibiego
habibi napisał/a
Cytat
Przedziuraw tak zeby nie zniszczyc - otwor przyda sie na pozniejsze koncerty, a i sama centrala na sucho brzmi lepiej bo dziwek sie nie dusi.
dziwek sie nie dusi
haslo rzadzi...
3. Borbah z jego pieknym komentarzem nt postow chudzika...hicior
borbah napisał/a
gorzej jak tu kwadrat z jego starą wpadnie xD chudzik jestes mistrzem... mi przynajmniej mama postow nie pisze xD
4. Tutaj z kolei Pater w akcji xD. Tez mistrzowski tekst .
Pater Noster napisał/a
klepie dola bo sie okazalo, że chudzik jest z olsztyna.
Płacz, płacz, płacz i lament....................
5. Kojlak o jakiejs blaszce
kojlak napisał/a
..tak fajnie szumi... i zadzwoni.. jakbym w niebie biegał z zielonymi kucykami na różowej polance.
6. Ricman o bebnach kojlaka...Nie no zwale mam wybierajac te teksty niesamowita
Cytat
Hehe twoja dziurka jestm naprawde w nietpowym miejscu Mnie interesowała dziewica, a u Ciebie to juz konkret otwór wyrobiony
7. Kolej na kolejna stara forumowa dupe, ktora znana jest ze swoich epickich porownan Prosze panstwa, przed wami Blanker!
Blanker napisał/a
minusy:
- na blastach stopy udaja sie w magiczna tajemnicza podroz i plyna swoja lajba
a rece swoja
8. No swego czasu gruuuuba akcja w dziale sprzedam i mnostwo komentarzy...heh, cale forum tym zylo
Cytat
Witam! Mam do zaoferowania całkiem fajne bębny Słowika. Zacznę od tomów, są głębsze od normalnych więc mają ciekawe i potężne brzmienie, wymiary 10,12,13,14,16,18. Werbelek 14x8, drewienko, posiada niezłego kopa. Dwie centrale jak się nie mylę 22x18. Do tego jest 6statywów oraz części na siódmy, mutliclampy z ramionami, 3 statywy są bardzo masywne (na zdjęciu trzymają chine 20, rida i crasha 18) zaś jeden jest troszkę delikatniejszy (trzyma chine 16), szósty można złożyć z ramienia które jest wsadzone w gniazdo jednej centrali. Za zestaw liczę sobie 4tys (z Pearlem Eliminatorem) + siedzonko. Blachy nie stanowią części zestawu który sprzedaje. Jestem otwarty na różne propozycję, cena którą ustaliłem podlega negocjacji. Zachęcam, myślę ,że warto.
9. Przyszedl czas rowniez i na forumowa legende czyli pierwszego bebnologa Oto jak skomentowal foty janusza na sesji clostera
pb napisał/a
Elfy z krzakow brzuchy powciagaly az tatuaze pobladly i kurzy im sie z glow.
10. Ostatnie miejsce na liscie kandydatow dostaje aldi! Dobry tekst, tylko czemu o mnie zapomnial?:>
Cytat
YelloW_EyE napisał/a
Wymień 4 głównych perkusistów którzy inspirowali (i nadal inspirują) Mike Portnoya ?
aldi napisał/a
Wooof, tutkaprof, kubawe, no i ja.
Czas na glosowanie uplywa 15 stycznia, wtedy tez zrobimy podsumowanie. Zlote usta #2 zostana zalozone po nowym roku, wiec do dziela panowie i panie, glosowac!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 16 Gru, 2010
Moje propozycje.
Tutaj riposta Shalaq'a.
jacek-bębniarz napisał/a
Mniam! To dla mnie ogromny zaszczyt chłopaki! W tej wspaniałej chwili jest przy mnie mama, która cieszy się z mojego szczęścia jeszcze bardziej niż ja. Pragnę podziękować wszystkim ludziom, którzy mnie wspierali, a w szczególności Yagarnowi - mojej prawej ręce DZIĘKUJĘ raz jeszcze!
Shalaq napisał/a
Nie ma jak masturbacja Yagarnem przed milionami forowiczów. :]
No i Pater.
Pater Noster napisał napisał/a
DO tricka musisz miec specjalne skarpety z kevlaru bo normalne to sie ponoc jaraja jak poganie na stosie.
Wysłany: Pon 20 Gru, 2010
bo to sa zebrane z calego topicu kojlak
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Nie, gra na nim dalej, hehehe. Ale chciałem od niego kupić wiesz, FT 18", TT 14" i TT 12" za chyba 600zł, to się oburzył. W każdym bądź razie no ja żadnego Słowika nie słyszałem jak na razie...
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011
no panowie i panie, duzo nie zostalo ognia z glosowaniem
Wysłany: Sro 05 Sty, 2011
nie wiem, zablokowalem opcje widoku ankiety i sie okazalo, ze nawet jako mod wynikow nie widze xD
Wysłany: Pon 10 Sty, 2011
co tak slabo z glosami ludziska?:> koniec niedlugo, wspierajcie swoich faworytow
Wysłany: Wto 11 Sty, 2011
zeby mozna bylo zaglosowac?
Wysłany: Sro 12 Sty, 2011
lib sie pojawil nie wierze
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
no starac sie panowie, starac
nowy topic juz zrobiony