Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 -= Nowe zestawy Premiera =-
Premier oficjalnie wypuścił nową linię Cabria (Lite, Standard, Metallic i Exclusive poszły w niebyt), która skłąda się teraz z modeli XtremePowerKit (XPK), AdvancedPowerKit (APK), PowrKit (PK).
noooo to się rozumie
w końcu jakiś fade szkoda że różowo-czarny
ale jakbym miał mieć kilka zestawów i jeden z nich do funky i innej wesołej muzy to od razu bym taki brał hehehe
no ja nie wiem skad im sie wzielo, zeby rozowe robic w XPK jest jeszcze Cherry Red Burst czy cos tam, taki podwojny fade pearlowski. przyznam, ze na zdjeciach wyglada chujowo w porownaniu z prezencja na zywo
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-
Wysłany: Nie 01 Paź, 2006 Re: -= Nowe zestawy Premiera =-
thormes napisał/a
Premier oficjalnie wypuścił nową linię Cabria (Lite, Standard, Metallic i Exclusive poszły w niebyt), która skłąda się teraz z modeli XtremePowerKit (XPK), AdvancedPowerKit (APK), PowrKit (PK).
...czyli powrót do starych nazw.
Mam nadzieję że wiecej zmian w jakości dźwięku niż w kolorze.
W sumie i tak Mapex może im buty czyścić, oby było jeszcze lepiej
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Cabria XPK - 100% klon i DieCast, lakier
Cabria APK - Jesion z klonem i do wyboru lakiery i okleiny
Cabria PK - basswood, okleina
wszystkie wyposażone w nowy hardware (z bardziej istotnych zmian regulowana sprezyna hihatu i obrotowa podstawa hihatu, reszta to głównie design)
Poprawili ISO, zmniejszyli masę lugów (niby ma coś mzioeniać, ale nie oszukujmy się, chyba tylko przy pomiarach akustycznych), poprawili RokLoki (te kulkowe mocowania do tomów).
Osobiście grałem już na wszystkich modelach. Osobiście już zamówiłem XPK sobie :D dam znać jak pierwsza partia przyjedzie, zresztą mam nadzieję, że Klinik i tym razem udzieli się z szerokim crashtestem, bo jak ja taki zrobię jeszcze mnie zbanują za łamanie regulaminu ;P
testy postaramy się zrobić kompleksowe i gdzieś opublikować, no i oczywiście każdy będzie mógł obmacać na miejscu u nas i w paru innych miejscachw Polsce mam nadzieję też . Ja osobiście doczekać się nie mogę
Thormes, gdzie dokladnie w Poznaniu rezydujesz sklepowo? kolo rynku gdzies jakas uliczka? bylem ostatnio, ale dotarlem do sklepow w okolicach św.MArcina jeno...
_________________ Dochodzą mnie słuchy, że mam kocie ruchy...
Poprawili ISO, zmniejszyli masę lugów (niby ma coś mzioeniać, ale nie oszukujmy się, chyba tylko przy pomiarach akustycznych)
teaa to samo wspominaja przy okazji odswiezonej swingstar ktora teraz nosi nazwe imperialstar: masa lugow mniejsza o 12% dzieki czemu uzyskujemy wiecej wybrzmienia ..smiech na sali.