Wysłany: Pon 26 Lip, 2010 Aquarian Performance II
Siemanko
Nic nie ma na temat tych naciągów na forum, więc pomyślałem żebyście pisali wszystko co wiecie o tych naciągach. Czy mieliście z nimi styczność, jak tak to jakie wrażenia itd
W ogóle to waham się pomiędzy emperorami a właśnie tymi naciągami, gdyż zobaczyłem ich opis w drumshopie i się nimi zainteresowałem.
Chyba najgrubsze naciagi na jakich mialem okazje grac. Mialem je zalozone na tomach, na zestawie Mapex V. Nastrojone najlepiej jak potrafilem, niestety, jedyne brzmienie jakie potrafilem z nich uzyskac to totalny karton, zupelnie bez wybrzmienia. Nie polecam.
A porowanie z Emperorami? Emperory maja ciensze warstwy i sa zdecydowanie mniej stlumione. Dlatego tez sa DUZO bardziej spiewne, maja szerszy zakres strojenia, sa czulsze. Z tych dwoch - tylko Emperory. Ale jesli lubisz grube i mocne naciagi - celuj w Pinstripe - mam je teraz i brzmia bardzo podobnie do Emperorow, sa troszke mocniej wytlumione. Brzmienie super, mimo swej grubosci nadadza sie do niemal kazdej muzyki. Polecam, jednak sam preferuje Emperory.
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
a jako zamiennik za g2? sprawdza sie?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!