Wysłany: Nie 10 Gru, 2006 Aquarian SuperKickI 22 vs jego odpowiednik remo powerstroke3
Ktory z owych naciągów polecacie? nie biorę pod uwage pinstripa gdyz ponoc dusi bebny a mi jednoczesnie zalezy na "miesku" jeszcze wspomne ze moja centralka to mapex vx(nowa seria-drewniane obrecze-lipa), a ztego co zauwazylem to urlich na s&m mial zalozonego aquriana tylkoże II bodajze. Czekam na odpowiedzi
to moj pierwszy taki konkretny naciag na stope wiec nie chce zabardzo porownywac.
w kazdym razie daje glebokiego, miesistego kopa:> napewno nie jest przereklamowany.
zawodowcem w tym nie jestem
ale raczej jest OK.
moge powolac sie na perkusiste zespolu face of reality. maja trasy po polsce za granica koncerty i on bardzo chwali sobie te naciagi.
grałem na pinstripie i srednio mi się podobał ale to nie mój strój bo ja bardziej na flaka a tamten naciągnięty był dość a z tego co na forum to ludzie chwalili powerstłki
mialem troche pinstripe'a na centralce (bebenek to zaden cud, tama rockstar 22' ) i brzmialo nisko, ale totalnie kartonowo - nie polecam, pozbylem sie tego naciagu po roku gdzies.
zmienilem na emada z double click padem gibraltara -> niebo a ziemia centralka zabrzmiala osiem klas wyzej, byc moze to kwestia gustu
ja odradzam osobiscie
mialem troche pinstripe'a na centralce (bebenek to zaden cud, tama rockstar 22' ) i brzmialo nisko, ale totalnie kartonowo - nie polecam, pozbylem sie tego naciagu po roku gdzies.
zmienilem na emada z double click padem gibraltara -> niebo a ziemia centralka zabrzmiala osiem klas wyzej, byc moze to kwestia gustu
ja odradzam osobiscie
"totalnie kartonowo"!?
to chyba troche przesada :>
w porownaniu z emadem tak uwazam - stroilem pajnstrajpa i "do flaka" i wyzej, zagralem na nim troche koncertow knajpianych, dwa open airy plus jamm session blues/jazz na ktorym postawilem m.in. wlasnie ta centralke - nie udalo mi sie znalezc brzmienia, ktore mnie zadowalalo wiesz, kwestia gustu.. moze wina rezonansu? (tama, firmowka od kompletu), w kazdym razie mi nie podszedl a emad wrecz przeciwnie