Witacje Drodzy Forumowicze.
Mam do Was pytanko odnośnie tych naciągów. Ktoś z Was je ma? Prosze o opinie przede wszystkim na temat wytrzymałości, no i jak ma sie jakość firmy Attack do, np. Remo, czy Evansów, bo to chyba nowość na polskim rynku.
Tutaj link do produktu (atrakcyjna cena, imo): http://www.perkusje.com/?...re&iProduct=179
Powłoka w Attackach jest o wiele bardziej wytrzymała niż w Remo i Evansach. Calf Like to naciagi imitujące brzmienie vintage, są dość ciepłe, lekko zmulone, "starodawne"
Mam Attack Terry Bozzio Signature werblowy i powłoka w miejscu najczęstrzych uderzeń zlazła niemal od razu i na pewno szybciej niż w ambassadorze a nawet firmówce mapexa.
_________________ To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 2550 znaków
Powłoka w Attackach jest o wiele bardziej wytrzymała niż w Remo i Evansach.
ze bardziej wytrzymala niz w Evansach to sie zgodze ale co do Remo to nie
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
ravajas
Wysłany: Pon 06 Lis, 2006
Ringo_Starr napisał/a
Właśnie go zamówiłem, zobaczymy jak sie będzie sprawował, mam nadzieję, że sie nie zawiodę, pozdrawiam Forumowiczów
to mam prośbę: jak już je opukasz to wrzuc jakies info. a może w ogóle ktoś cos napisać o attackach tych zwykłych jednowastrwowych? myślałem o nich w kontekście wymiany swoich naciągów
_________________ uczmy się na cudzych... bębnach!
Powłoka w Attackach jest o wiele bardziej wytrzymała niż w Remo i Evansach.
ze bardziej wytrzymala niz w Evansach to sie zgodze ale co do Remo to nie
A ja uważam że Attack ma najwytrzymalszą powłokę.
Jako przykład podam że w Evansach zazwyczaj po 1-2 tygodniach wydać było że powłoka jest przetarta na środku. U Remo i Aquariana zazwyczaj po 4-5 miesiącach. A w Attacku Ridge Tone Coated i 1-Plu Medium Coated powłoka była w idealnym stanie nawet po połowie roku, żadnych śladów przetarcia, powłoka nadal super szorstka.
Właśnie go zamówiłem, zobaczymy jak sie będzie sprawował, mam nadzieję, że sie nie zawiodę, pozdrawiam Forumowiczów
to mam prośbę: jak już je opukasz to wrzuc jakies info. a może w ogóle ktoś cos napisać o attackach tych zwykłych jednowastrwowych? myślałem o nich w kontekście wymiany swoich naciągów
Zapraszam na GG lub Prv miałem już parę serii Attacka
- Ridge Tone Coated
- 1-Ply Medium Coated
- Terry Bozzo Signature Clear
- No Overtone coated