Stary wez sobie odpusc oba te zestawy. Pazdzierz i strata czasu.
Everplay Chester to zabawka a nie bebny. No przeciaz jak mozna grac na czyms co ma plastikowe mocowania nozek do bass drumu. kilka mocniejszych uderzen i pekna, bardzo podobnie ten basix.
Poszukaj sobie lepiej jakiejs uzywki i nie daj sobie wciskac kitu opakowanych w slodkie i piekne slowka bo az mi sie niedobrze zrobilo jak przeczytaem opis krajowego dystrybutora tych bebnow....(ada music basix)
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
Co do tego everplaya to sie zgodzę, żeby nie kupować, ale seria Classic basixa to nie to samo. Miałem kupować centralę tego basixa i nie ma żadnych plastikowych mocowań. Ta seria zdobyła nagrodę za najlepszy startowy zestaw.
Dodaje kilka zdjęć:
Gdym miał wtedy kasę to bym ją na pewno wziął, ale niestety Teraz już jej nie potrzebuję.
Co do tego everplaya to sie zgodzę, żeby nie kupować, ale seria Classic basixa to nie to samo. Miałem kupować centralę tego basixa i nie ma żadnych plastikowych mocowań. Ta seria zdobyła nagrodę za najlepszy startowy zestaw.
Dodaje kilka zdjęć:
Gdym miał wtedy kasę to bym ją na pewno wziął, ale niestety Teraz już jej nie potrzebuję.
A gdzie ja napisalem ze basix ma platikowe nozki?
Siakies ladne te fotki, normalnie az za ladne... Mialem kika egzemplarzy tego modelu w sklepie i wiekszosc powedrowala do dystrybutora bo odlejala sie oklena, ubytki w drewnie pojechane szpachla... itp.
W jakim konkursie classic zdobyl nagrode za najlepszy zestaw startowy?
Poza tym pomysl po co sam dystrybutor robi taka "niebywala promocje" .
1. zaden sklep tego w hurcie od nich nie kupuje
2. nikt tego w detalu tez nie chce po normalnej cenie.
Basix Concept i Basix Custom TAK ale Classic NIE
Z tego co mam rozeznanie to jednym z najlepszych zestawow firmowych w kwocie do 1500 PLN jest Premier Olympic. Moim zdaniem jest on jednym z najlepiej wykonanych zestawow w tej polce cenowej.
Tak wiec skoro upierasz sie przy nowych seciku to wez go pod uwage, bo warty zainteresowania jest.
Przejdz sie do najblizszego sklepu gdzie takowy zestawik stoi i sprawdz.