Wysłany: Sob 21 Paź, 2006 Blachy Istanbul Agop Traditional
Witam!
Chciałem się dowiedzieć jak oceniacie wytrzymałość tych blach - chodzi mi głównie o chiny i splashe z tej serii - prosił bym o opinie posiadaczy - z góry wielkie dzięki :)
Są bardzo wytrzymałe. Śliczne i klimatyczne. Pod odpowiedznim kątem (światła) pięknie błyszczą. Brudzą się od kurzu;) Śniadzieją w pastelową zieleń. Żywy klasyk
Zniosą bardzo wiele jak nie walisz z łokcia/z za głowy wałkiem do ciast;p
Są bardzo wytrzymałe. Śliczne i klimatyczne. Pod odpowiedznim kątem (światła) pięknie błyszczą. Brudzą się od kurzu;) Śniadzieją w pastelową zieleń. Żywy klasyk
Zniosą bardzo wiele jak nie walisz z łokcia/z za głowy wałkiem do ciast;p
Istanbuly - przynajmniej z serii Traditional są fabrycznie brudne. Pamiętam jak zaraz po zakupie chciałem zetrzeć taką małą smugę z crash'a to zaraz po przetarciu nawet w "czystym" miejscu na szmatce zrobił się ciemny nalot - ciekawe...
A wracając do tematu - jeśli nie umiesz odpowiednio uderzać , to rozwalisz nawet blachę extraheavypowerhard
spoko - bo właśnie kupuję trzecią chine tej serii - 14" no i splasha 10 szukam w dobrej cenie (gadałem ostatnio ze znajomymi i strasznie wrzucali na ich wytrzymałość - mi tam jeszcze żadna nie poszła - stąd moje pytanie Pozdro !
co do chiny to popsułem po kilku miesiącach 14 traditional. całe szczęście była na gwarancji i dostałem nówkę. nówka narazie dzielnie się trzyma oby tak dalej...
Ja mam Chinke 18" i Heavy Crasha 16", swietne blachy, mam je kilka lat, trzymaja sie i brzmia wysmienicie, mam tez 2 splashe ale to juz Mehmety wiec nie na temat . Obecnie przymierzam sie do zakupu Agopa Heavy Crasha 17"
Mefiu - sprzedajesz ją i sprzedajesz... może cena jakaś zaporowa co , ja mam 16china pang - rzeczywiście wymiata
cena jak najbardziej dobra ! a trwa to tak długo bo sie nie przykładam do sprzedazy... Lezy sobie w szafie, krzywda jej sie nie dzieje i czeka na tego jedynego
Pozdro
ja mam traditionala 16" heavy i jest rewelacyjny, po świętach będę szukał 18" traditional heavy - jeżeli ktoś by miał w tym czasie takiego na zbyciu to czekam =).
A co do szesnastki to naprawdę bez zarzutu się sprawuje - bardzo charakterystyczne blachy jak dla mnie, mają to coś co lubie.