Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » china sabian i jakis crash ride, ride dylematy pod tematem
china sabian i jakis crash ride, ride dylematy pod tematem
Autor Wiadomość
kcr 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012   china sabian i jakis crash ride, ride dylematy pod tematem

1.pyt do forumowiczow...aax 19 xtreme mam takowa...i tak srednio mi lezy mysle zeby sprzedac, i chyba najbardziej mi podchodzi 20 2002 china lub k 19 china???? ktos mial sluchal tych??? jaka wage maja???....generalnie szukam do ostrego grania i zeby byla wytrzymala...moja aax bardo malo uzywana, a szkoda mi ja na probach katowac dletego szukam cos mocnego, a ona jakas taka filigranowa mi sie wydaje...chyba ze zwariowalem....

generalnie zauwazylem jak gram z bandem, a garmy w ch... glosno i w sluchawkach to siekam dosyc ostro i ta chine bym zajezdzil za dwa miesiace, porownujac z moja stara sabian aa 20 co wytrzymala juz dobre pare lat ta jakas taka dziwna sie wydaje jak by miala sie rozpasc...co myslicie sabian vs zil vs paiste o ktorych pisalem ktora wytzryma najdluzej....to raz...a moze ktos ma na wymiane???

2. poleccie jakis dobry ride ktory da sie crashowac???
chce go uzywac glownie jako crash zby dlugo posluzyl i w miare pasowal do paista ruda.
myslalem nad 2002 20, 21 ride???? lub k hybrid ride ....ktos ma crashowal takiego???
mam rude i chce do niego dobrac cos ale zeby czasami go uzyc jako light ride etc...
ostatnio testowalem paiste dimension power ride i daje rade jako duzy crash...moze ktos ma...

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Sprzęt - dyskusje » china sabian i jakis crash ride, ride dylematy pod tematem