Lukasz, ortografia swoja droga, ale zestaw jak najbardziej godny zainteresowania za ta kase, ogralem te bebny swego czasu bardzo dokladnie i jest to jeden z zestawow, ktore chcialbym miec w przyszlosci .
El Nino
Wysłany: Sro 14 Gru, 2011
Nie za bardzo wiedziałem gdzie to wstawić - niby allegro ale nie perkusyjne. Modzi jak chcą niech umieszczaja gdzie trzeba.
Anyway - ciekawostka. 19 letnia skoda favorit z 80km przebiegu.
Mój post nie będzie ofertą z allegro, ale chodzi o to, że planuję sprzedać moje gary.. Mapex Saturn Pro Plus Bass ..że niby limitowane.. 22", 14", 8", 10", 12", 14", 16". pewnie wiecie o który set chodzi. Chciałbym opchnąć je najlepiej razem z blachami Istanbul Xist 14", 16", 18", 20" (nie oddaję hardwaru). Moje pytanie brzmi: Ile byście dali za ten shell set i blachy? Cena takiego kompletu kiedy był nowy to niecałe 9000zł.. ile byście dali za używkę?
Podzielcie się swoją opinią
Pozdro.
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
ten mayan to jest docelowy werbel dla mnie, zakochalem sie w nim przeszlo 2 lata temu
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011
może kiedyś, póki co duuużo poza zasięgiem
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Z innovations miałem do czynienia z dziesięć lat temu, bardzo specyficzne talerze, niezwykle jasne i wrażliwe. Ciekawy sposób wykończenia, jakby ktoś przejechał je nożem do pizzy. Grałem na crashach i hihacie, oba instrumenty bardzo ciekawe, dzięki innovations poznałem co tak na prawdę znaczą te "gwiazdeczki" w wybrzmieniu paiste. Chinka będzie również jasna i wybuchowa, należy brać pod uwagę, że to delikatne talerze. Brąz B8, kucie automatyczne. Dla szatana się nie nadadzą, ale do cichszej muzyki jak najbardziej.
Edit: jeżeli nie znasz tej blachy, to za 450zł w ciemno bym jej nie brał, bo możesz oczekiwać czegoś innego. Najlepiej przywalić pałą kilka razy i już będziesz dokładnie wiedział z czym masz do czynienia. Albo pokochasz, albo znienawidzisz. Brak podobnych talerzy, innovations były eksperymentem, z punktu widzenia sprzedaży - nieudanym.
Z innovations miałem do czynienia z dziesięć lat temu, bardzo specyficzne talerze, niezwykle jasne i wrażliwe. Ciekawy sposób wykończenia, jakby ktoś przejechał je nożem do pizzy. Grałem na crashach i hihacie, oba instrumenty bardzo ciekawe, dzięki innovations poznałem co tak na prawdę znaczą te gwiazdeczki w wybrzmieniu paiste. Chinka będzie również jasna i wybuchowa, należy brać pod uwagę, że to delikatne talerze. Brąz B8, kucie automatyczne. Dla szatana się nie nadadzą, ale do cichszej muzyki jak najbardziej.
Edit: jeżeli nie znasz tej blachy, to za 450zł w ciemno bym jej nie brał, bo możesz oczekiwać czegoś innego. Najlepiej przywalić pałą kilka razy i już będziesz dokładnie wiedział z czym masz do czynienia. Albo pokochasz, albo znienawidzisz. Brak podobnych talerzy, innovations były eksperymentem, z punktu widzenia sprzedaży - nieudanym.
Ja brałbym Mastersa.. Kahuna to specyficzny (twardy) bęben. Może niech ktoś inny podzieli się doświadczeniami z tym zestawem, bo ja już niewiele pamiętam..