wiecie c0... tak psioczylem na te stopy ale ostatnio ogrywalem je w riffie w gdansku i... dalej twierdze ze to wielkie gowno!!! za takie pieniadze wole IC!
moje odczucia co do axisa... brzydkie to jak cholera, wcale a wcale nie czulem różnicy w lekkosci grania porownujac go ze stojacym obok twinem IC a ten przynajmniej jakos wygladal a nie jakby go kto siekierka na pniu wystrugal
ogolnie to nadal nie wiem o co ten wielki szum
pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie teraz zjada za moje zdanie
Kolego....mysle ze jakbys pogral 2-3 miesiace Twoje odczucia bylyby diametralnie inne...oczywiscie tez zalezy co grasz i jakie klimaty....ja uwazam ze Axis to typowo szybkosciowa stopa...i jesli nie grasz odpowiednia technika na tej stopie to nie bedzie szybkosci o ktora chodzi ludziom kupujacym go....porzadny flat i dopiero sie zaczyna granie na axis....to ze jest brztdka.....hmmm nie wiem moze to rzecz gustu...mi sie bardzo podoba naprzyklad....a co do Twojego zdania o IC ze wolalbys 100 razy....spoko uszanowac trzeba....aczkolwiek ja za zadne pieniadze bym nie wzial Cobry ze wzgledu na jej łożyska....tak czy siak....kazdy gra na tym co lubi i co mu sie podoba....co tu gadac...
pzdr
wiecie c0... tak psioczylem na te stopy ale ostatnio ogrywalem je w riffie w gdansku i... dalej twierdze ze to wielkie gowno!!! za takie pieniadze wole IC!
moje odczucia co do axisa... brzydkie to jak cholera, wcale a wcale nie czulem różnicy w lekkosci grania porownujac go ze stojacym obok twinem IC a ten przynajmniej jakos wygladal a nie jakby go kto siekierka na pniu wystrugal
ogolnie to nadal nie wiem o co ten wielki szum
pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie teraz zjada za moje zdanie
Kolego....mysle ze jakbys pogral 2-3 miesiace Twoje odczucia bylyby diametralnie inne...oczywiscie tez zalezy co grasz i jakie klimaty....ja uwazam ze Axis to typowo szybkosciowa stopa...i jesli nie grasz odpowiednia technika na tej stopie to nie bedzie szybkosci o ktora chodzi ludziom kupujacym go....porzadny flat i dopiero sie zaczyna granie na axis....to ze jest brztdka.....hmmm nie wiem moze to rzecz gustu...mi sie bardzo podoba naprzyklad....a co do Twojego zdania o IC ze wolalbys 100 razy....spoko uszanowac trzeba....aczkolwiek ja za zadne pieniadze bym nie wzial Cobry ze wzgledu na jej łożyska....tak czy siak....kazdy gra na tym co lubi i co mu sie podoba....co tu gadac...
pzdr
ooo konstruktywna "krytyka" i to mi sie podoba! kazdy ma swoje zdanie ktorego sie trzyma, forum internetowe to taki zwierz gdzie mozna wyrazic swoje odczucia i wypowiedzi np kolegi b() sa... hmm no sa jakie sa
dzieki Thorn za zrozumienie i oby inni uzytkownicy forum brali z Ciebie przyklad
pozdro zioom
_________________ Yamaha Recording Custom made in England
Sabian HHX Evolution
i zycze abys kiedys odkryl drugie dno w axis...a noz widelec sie przekonasz do niej...wierz mi...gram na niej od ponad 2 lat i dopiero teraz odkrywam uroki tych stopek
Wysłany: Sob 26 Cze, 2010
Cytat
MAPEX model Pro Service
wtf?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
blanker666,
Nistety gdy niedawno kupowałem gary pisałem do nich ale nie mają już w sklepie wyprzedane:(
Ale rzeczywiście cena bardzo okazyjna jeżeli chodzi o tą z allegro.