Wysłany: Nie 05 Lis, 2006 Co kupić nowego lub używanego z perki do kwoty 2.700 zł??
Witam i pozdrawiam wszystkich bebniarzy na początku!
Podobny temat pojawił sie już kiedyż na forum, ale nie przywiązywałem do niego tematu. Teraz sam mam ten sam problem. Myślę o zakupie nowych beczek lub używanych do kwoty między 2600 a ewent. 2800.
Myślałem o Mapexie M Brich lub Premierze HPK lub Sonorze force 2005.
Śledze na bieżąco aukcje i oferty sklepów muzycznych, ale nic z tego a grać się chce. Co robić? Gdzie szukać jeszcze więcej?
A koń pana Zdzicha ?
Chłopie, tak naprawde to twoje osobiste preferencje, musialbys sprawdzic brzmienie roznych zestawow w jakims sklepie muzycznym/koncercie/warsztacie itp i cos kupic. Ja polecam polowac na uzywke.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
wszystkie modele które podałes są dobre (nie gralem na premierze hehe). Musisz sobie ibstukac który z nich bedzie ci najbardziej pasował, nikt ci tu nie doradzi gdyz jak widać nie jestes zielony. Mysle ze i tak obojetne co kupisz z tych trzech cacek to bedziesz zadowolony. Ja jako zwolennik mapexów doradze ci...sonora :] zartuje, oczywiscie mapex M birch, brzmi fajnie, ciepło i fajnie wyglada.
pozdr
_________________ A teraz coś z zupełnie innej beczki.
Jak kolega pisał, że należy przetestować kotly to i też tak zrobiłem, ale nie wszystko jest dostępne, a jechać na drugi koniec Polski?
Testowałem Mapexa M Brich i bardzo mi się podobał tym bardziej, że miał orginalne naciągi i był nieżle wystrojony, a premier Apk no szału nie było mimo nazwy, dlatego pytam. Ciekaw jestem jak brzmi jeszcze Sonor Force 2005 ale jest ciezko u nas do zdobycia w sklepach. Myśle jeszcze o jakiś sklepach muz. w Niemczech "drumland", ale czy kupować perke za granicą?
Niewiem czy czekać też na jakieś świąteczne promocje czy coś takiego istnieje na zestawy beczek czy to ma sens? Co robić dalej??