Wysłany: Pon 06 Lis, 2006 Co to jest????Pytanie do znawcow!!!
Panowie prosze o szybka odpowiedz znawcow co to za sprzet co to za firma ...wie ktos ..prosze o porady . Jak sie nazwya ten zestaw!!!???I za ile moglbym to sprzedac!!!!
werbel - Pearl Export badz Forum, lata 90-te
blaszki - albo Zildjian Plamet Z, albo Edge
zestaw - ciezko powiedziec, albo Pearl Maxwin, albo jakas pochodna Pearla (bylo takich pelno), tylko lugi mi nie pasuja
to nie lugi od starej tamy, tylko zwykly power beat z bongosami amati
dla porownania - moj stary (niestety, uzywany do dzis) tom power beat 12"
a tutaj fotka wklejona przez Anasahima
sorry za burdel z tymi zdjeciami, ale chcialem, zeby latwo bylo porownac
na moj gust lugi i beben sa tego samego producenta, w dodatku mocowanie w ktore wklada sie holder i obrecze centralki sa identyczne jak w pb
No faktycznie najbardziej podobna do Twojego sprzetu ...czy za 1000zl moglbym ja sprzedac? Jak myslicie przejdzie ta cena? Perkusja brzmi bardzo dobrze ...sprzedaja ja z dwoch powodow ..brak chcetnych w kaliszu do grania ..a drugi to rachunek z PLUSGSM(rozmawiamy za darmo) 1890zl!!!!
No wlasnie 1 tys nie przejdzie ...ale jakbym chcial kupic taki zestaw z talerzami i naciagami remo to moze za 1500 bym kupil i to jest handel w tym kraju;/
Panowie bardzo przepraszam za moje lamerstwo ale dopiero po 3 latach zajrzalem do worka z zapasowymi naciagami , srubami itp i co zobaczylem??? Naciagi z wyraznym napisem POWER BEAT wiec przepraszam za zasmiecanie forum .Uwazam temat za zamkniety .
Mefiu ,Grummer ,JooreX- Uwazam was za dobrych fachowcow trafiliscie w dziesiatke ...Dziekuje za pomoc i za wypowiedzi .;)