Ciekawe jak się to wszystko rozwinie. A nuż, jeśli polski front metalowy (Behemoth, Vader etc) zacznie jechać na kopycie to nawet za granicą się zainteresują? .
To zależy jaki kontrakt i jakie warunki zaproponujesz takiemu komuś. Młode rozwijające się firmy zawsze mają pod górke, bo trzeba przebić płace jakie oferują już słynne frmy. Chcoiaż nie wszyscy kierują się tylko $$. A moje zdanie jest takie , że ta stopa jedynie może zrobić karierę poza granicami naszego kraju, bo u nas cena sprzętu jest dość wysoka jak dla przeciętnego muzyka. Na axisie grałem, na tricku jeszcze nie. Ale wydaję mi się że trick to po prostu ulepszony axis, wkońcu pare osób od axisa go robiło jeśli się nie mylę, a czarcie kopyto to może konkurencja dla tricka lub coś ulepszonego. Na pewno nie będzię między tymi stopami przepaści jeśli chodzi o granie, materiały itd. Pewnie to już są mało zauważalne różnice i ulepszenia. Ale to moje zanie , mogę się mylić.
Tez zamowie z napisem Polski Beben repper.
Na zdjeciu widac ze budzi zaufanie.
Kogo teraz stac to powinien zainwestowac bo firma sie rozwija, pozniej moze byc wiecej i tansze dla tych co teraz nie moga kupic. Na youtube powinny takie filmy chodzic o polskiej stopie ze telewizja zainteresowalaby sie filmowcami.
_________________ Człowiek nie jest w stanie wymyśleć nic ponad TO, co jest w stanie wymyślić ON sam. <cyt.J.CH.>
Chyba firma bierze się za promocję. 6- go marca w Mieroszowie (koło Wałbrzycha przy granicy z Czechami) odbędzie się koncert z prezentacją Kopyta (nazywa się to Czarcie Fest ). Przed koncertem każdy będzie mógł własnonożnie obadać stopę a potem zagrają MASTABAH, CINIS i HERMH. Nie będę wrzucał większych szczegółów bo mi nikt za reklamę nie płaci , można sobie poszukać na googlach.