Będąc na tegorocznym Brutal Assault w Czechach natknąłem się na pana reklamującego coś takiego:
<zdjęcie usunięte - autor stopy poprosił mnie o to, żeby uniknąć problemów z urzędem patentowym>
stopa - marzenie. symetryczne bijaki, rozlaczenie na dwa single przez wyłacznie przełozenie bijaka, regulacja sprężyny jedną ręką, łapka do obręczy dostosowana do wielu rozmiarow, a jej śruba z boku dla łatwiejszego użycia, stopa na podwojnych, szczelnie zamknietych, hartowanych łożyskach... bajka.
sorry za jakość skanu - facet był tylko 1 dnia, i potem ta ulotka musiała wiele przeżyć:D
cena o jakiej mowil, to 2000, egzemplarz jaki przywiozł ze soba byl pierwszym jaki złożył.
ciagle nie moge uwierzyć, że mamy w polsce stope idealną.
edit: zapomniałem dodać - facet jest polakiem, w kontakcie macie tam napisane Wrocław.
Wysłany: Wto 11 Sie, 2009
wow wyglada niesamowicie, ale zanim ktos to obada to troche minie, jednak czekam na pierwsze crash testy!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ponadto wszyscy robią na zamkniętych, a podwójne, to znaczeniu z dwoma rzędami kulek czy dwa łożyska na stronę? Nie używajmy sloganów handlowych, które nic nie znaczą.
Pamiętajmy, że zamocowanie łożyska i osi ma większe znaczenie, bo tam 99% stóp ma luzy.
Czekam z niecierpliwością na relacje osób które to obmacają we Wrocku.
czarcie kpyto ,tak szczerze powiedziawszy to swietnie to wyglada,i przede wszystkim FROM POLAND!!! (w to najbardziej nie moge uwierzyć ).teraz by sie przydał jakis tescik i jezeli stopa chodzi adekwatnie do swojej nazwy to bedzie potrzebna promocja i zawojujemy swiat ,axis i demon juz trzęsą portkami
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009
ladnych pare(nascie?) miesiecy w jednym z wroclawskich sklepow muzycznych probowalem axisa. po kilku tygodniach widze ze zniknal. na pytanie czy zostal sprzedany (cena byla dosc "zaporowa" stad moje zainteresowanie co sie z nim stalo) znajomy sprzedawca powiedzial mi ze jakis czlowiek planuje zrobic twina w oparciu o mechanizm axis lub trick i od nich wzial axisa... sceptycznie odnioslem sie do pomyslu kopiowania (i zapalu - z reguly slomianego; jakze charakterystycznego dla nas, Polakow), ale... jesli to ten sam pan... jesli ten "tłyn" dobrze chodzi, jesli (... wpisac duzo jesli) ... to gratuluje i zycze udanej sprzedazy.
Magaz.Perk.
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009
Magazyn Perkusista otrzyma "Czarcie Kopyto" do testów - podzielimy się z Wami wrażeniami
czekamy na wasze opinie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
witam, tak się składa ,że jestem wykonawcą tej stopy a kumpel podesłał mi link do tego forum ; Vailey dzięki za zamieszczenie ulotki widzę, że dyskusja wre ; stopy są w trakcie testów i jak na razie chyba wszystko jest ok jedyne mankamenty to szybko zużywający się filc - stopa ma podobno taki bit ,że filc nie daje rady dłużej niż 2h gry no i oczywiście czekam jeszcze na opinie "spidowców" , dokładnych zdjęć jeszcze nie zamieszczam ponieważ nie zamknąłem jeszcze spraw w urzędzie patentowym; a tak z innej beczki jak po brutalu ? głowa cała? wątroba cała? bo u mnie średnio...
ja tez chce stope na testy