Witam!
W załącznikach są zdjęcia perkusji.
Teraz napiszę Panu krótki jej opis:
Jest to perkusja polmuz czyli dla początkujących. W skład zestawu wchodzi:
bęben 12"
bęben 13"
bęben 16"
centrala 20"
werbel 14"
Talerze:
hi-hat
crash
ride
Statywy pod talerze, statyw pod werbel, siodełko, stopa i tłumiki na bebny .
No czyli wszystko cały komplet. Dorzucam również Panu dwa naciągi na bębny 12" i 13" i dwa fajne worki do których można zapakować statywy i talerze.
W zestawie jest tez bardzo dobra stopa Pearla która jest warta ze 100zł + tłumiki na bębny dzięki którym bębny są znośniejsze dla ucha(koszt ok. 50zł) i nową masyznka do hi-hat'u za która zapłaciłem 25zł(ostatnie zdjęcie).
Talerz crash jest lekko pęknięty(ok. 1cm) ale można to spokojnie wyciąć. Tak po za tym wszytko jest ok. naciągi całe i wszystko działa bez zarzutu. Stope ostatni wyczyściłem i nasmarowałem i teraz fajnie śmiga. Można powiedzieć, że do gratisu dorzucam kołdre która jest włożona w centralę i dzięki niej centrala lepiej brzmi
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010
to chyba pw mialo byc do kogos?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010
ani zdjec, ani opisu co to za gary...sprecyzuj moze dokladniej, jesli juz maja ludzie odpisac w temacie...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!