Witam. przeglądam sobie to forum od czasu do czasu i może ktoś z Was mi pomoże. Mianowicie mam twina DW 5002 AD3 i wytarło mi się łożysko, na którym jest zawieszona sprężyna.
Nie wiem czy to jest normalne przy takiej klasie sprzętu ale jednak możliwe. Za cholerę nie mogę tego znaleźć na necie. Czy ktoś może wie, gdzie coś takiego mogę dokupić? Z góry dziękuję za info.
I jeszcze jedno - czy może da się zainstalować taki system, jaki jest w 9002?
_________________ TAMA
pAisTe
Sabian
Ostatnio zmieniony przez zildijan88 Wto 21 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powinni pomóc ale często jest u nich tak trudno załatwic tego typu akcesoria, mimo że mają, ze uprzedzam, że to graniczy z cudem.
W każdym razie powodzenia!
Wysłany: Sro 06 Sty, 2010
zildijan88 napisał/a
TomD poszedł PW
Pozdrawiam.
Proszę daj mi znać, czy dostałeś PW, gdyż nie mam pewności, czy wyszło z mojej skrzynki (od 15.00 godziny, a jest już 20.20, mam wiadomość w zakładce DO WYSŁANIA)
Dzięki
P.S.
Powinieneś mieć już dwie.
pozdrawiam
TD
Ostatnio zmieniony przez TomD Sro 06 Sty, 2010, w całości zmieniany 1 raz
fakt, zdobycie graniczy z cudem, a o cenie nie wspomnę. Kiedyś zakupiłem 2 szt. w DC, ostatni założyłem ostatni zapas. Fakt, za szybko wyciera się.
P.S.
W USA też trudne do zdobycia.
Poproszę o i info gdzie można zakupić za rozsądne pieniądze
Łożysko już jest u mnie. Chciałem z tego miejsca bardzo podziękować Tomaszowi Klinikowskiemu "KLINIK" z DC, za zainteresowanie i szybkie załatwienie sprawy.
napewno tak, ale wydaje mi się, że takie rzeczy, jak łożyska z tworzywa, które wytarły się mnie nawet przy smarowaniu i tak się zużyją. Co nie ulega wątpliwości, że przy regularnym smarowaniu ich żywotność się wydłuży.