Wysłany: Nie 18 Lip, 2010 dylemat twinowy iron cobra junior/dw 7002/ gibraltar 6611DB
Tak jak w temacie mam dylemat pomiędzy tymi twinami. Mniej więcej są w tej samej półce cenowej. Przyznam szczerze że najbardziej mnie ciągnie iron cobra junior-zwłaszcza w tej nowej wersji-choć posiada pojedynczy łańcuch. Mała prośba-nie polecajcie mi najwyższych modeli gdyż moje umiejętności obecne i potrzeby nie potrzebują jakiś tam axisów, eliminatorów itd.
pomiędzy Gibraltarem a DW, polecam dewu. Sam ją mam i jestem bardzo zadowolony.
Ogrywałem 6611 w sklepie i DW bije gibraltara na głowę. Gibek to taki o twin, natomiast DW ma w sobie to coś
Ta stopa będzie Ci długo służyć, a jeśli na obecnym poziomie nie wymagasz jakiś tam axisów, eliminatorów itd. to z pewnością długo na niej pograsz, bez chęci przesiadki na wyższe modele
a powiedzcie mi proszę co byście wybrali, iron cobrę junior czy pearla P-902? która stopka ma lepsze wykonanie, czy też jest "szybsza"
_________________ jak bum cyk cyk
Tarantis
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010
Grałem na prowlerze ok. 4 lat, po tym czasie wiele miejsc się poprostu zjechało. Jednak te 4 lata były bez zarzutu, da się gibraltara rozkręcić do dużych prędkości jak się wczuje, jednak bez szaleństw, no i trza nogi wyrobić.
jednak jeżeli masz możliwość wzięcia perla, weź perla.
nie chcę robić zamentu, ale mój przyjaciel bardzo marudził na DW7002.
Wymieniał już kilka razy jakieś części i generalnie miał z nią trochę problemów. Jak to nazwał "generalnie jest zadowolony, ale drugi raz by jej nie kupił".
Do tego komentarza można podejść z rezerwą, bo osobiście nie miałem z nią styczności dłużej niż kilkanaście godzin.